Annonce
Ringkøbing-Skjern

Aflysning: Landsskue opgiver at gennemføre den store begivenhed

Heller ikke i år kan familier fra hele landet komme til det store Landsskue i Herning. Også her har corona-restriktioner gjort det umuligt at gennemføre det store arrangement. Pressefoto.

Herning: Det plejer at være et stort tilløbsstykke, men nu kaster folkene bag Landsskuet i Herning håndklædet i ringen.

- Landsskuet i Herning den 1.-3. juli aflyses på baggrund af den genåbningsplan, som Folketinget forhandlede sig frem til natten til tirsdag, lyder det i en pressemeddelelse.

- Med udsigt til at skulle holde dyrskue over tre dage med maksimalt 10.000 gæster dagligt, finder vi det ikke forsvarligt rent økonomisk at gennemføre årets arrangement. Samtidig umuliggør restriktioner for forsamlinger i stalde og haller samt på vores campingplads det sociale samvær, som er en stor del af glæden ved at mødes til landbrugets store sommerfest. Derfor må vi desværre og med beklagelse for andet år i træk aflyse Landsskuet, siger Kristian Gade, formand for Landsskuet.

Annonce

Dyrskuet med 2500 dyr plejer at samle 50.000 gæster. Her bor dyreudstillere på en campingplads ved siden af staldene, så de kan passe og klargøre dyrene til udstillingen og konkurrencerne. Aflysningen gælder også udstillingen af maskiner og produkter til landbruget og livet på landet.


Vi finder det ikke forsvarligt rent økonomisk at gennemføre årets arrangement.

Kristian Gade, formand for Landsskuet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Ny i Landbobanken

Annonce