Ringkøbing

Afløser for Masterclass: Super åbning af Late Summer Festival

Den Danske Strygekvartet åbnede Late Summer Festival 2016 for fulde huse i Helligåndskirken i Hvide Sande. Pressefoto

Der var fuldt hus i Helligåndskirken i Hvide Sande, da Den Danske Strygekvartet åbnede Late Summer Festival 2016, der slutter søndag efter en række koncerter forskellige steder i kommunen fredag, lørdag og søndag.

Hvide Sande: »Late Summer Festival 2016« blev i går skudt i gang på bedste vis, da Den Danske Strygekvartet spillede for fulde huse i Helligåndskirken i Hvide Sande.
Projektleder Suzi Apelgren fortæller om en fyldt kirke med et meget begejstret publikum.
»Det var en helt fantastisk oplevelse, og jeg har faktisk stadig gåsehud på armene, når jeg skal fortælle om koncerten,« fortæller Suzi Apelgren.
Koncerten blev sluttet af, da fire unge talenter fra Hvide Sande fik mulighed for at spille sammen med Den Danske Strygekvartet.
Sidst på aftenen var der en meditationskoncert i Lyngvig Fyr, og fra i dag fredag og frem til søndag bliver der rig mulighed for at lytte til mere musik.
I dag fredag er det klokken 16.00 på Anker Fjord Hospice, mens der klokken 23.00 er meditationskoncert i Haurvig Kirke.
Lørdag er det Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, rådhushallen i Ringkøbing og Kaj Munks Præstegård i Vedersø, der lægger lokaler til forskellige koncerter.
Late Summer Festival 2016, der har afløst Hvide Sande Masterclass i år, slutter søndag med musik på Restaurant Under Broen i Hvide Sande og lukker helt med en afslutningskoncert i Helligåndskirken.
0/0
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sanne var lovet revalidering: Hvorfor løber kommunen fra sit løfte?

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing-Skjern

Tyve på spil: Fem indbrud anmeldt