Annonce
Danmark

Afgående KD-landsformand undskylder til medlemmerne

Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Stig Grenov, der måtte trække sig midt under valgkampen, takker sine medlemmer på partiets årsmøde.
Annonce

På Kristendemokraternes årsmøde takker Stig Grenov af som landsformand efter at være bukket under for stress i begyndelsen af valgkampen tidligere i år.

Han måtte således med kort varsel overdrage styringen af partiet til Isabella Arendt, der har stået i spidsen for partiet siden da.

Den 26-årige Arendt er eneste kandidat til formandsposten, når den nye formand formelt skal vælges på partiets årsmøde i Middelfart i denne weekend.

- Man siger, at man kender en god leder på, om han er i stand til at fyre en medarbejder.

- Jeg må være en usædvanlig god leder, jeg har været i stand til at fyre mig selv, siger afgående landsformand for Kristendemokraterne, Stig Grenov.

Han sagde, at han følte, at han ikke kunne gøre noget rigtigt i starten af valgkampen.

- Det sværeste er, når man har fornemmelse af, ikke at kunne sætte en fod rigtigt.

- At være bambi på glatis i en valgkamp. Som mine elever ville sige det: det er nederen.

- Det var ikke fair over for jer, der har kæmpet og slidt for partiet op mod valget, siger Grenov fra talestolen på Hotel Comwell.

Under Stig Grenov har partiet fastholdt en position i dansk politik på trods af, at det ikke var i Folketinget. Det er blevet til pladser i kommunalbestyrelser.

Det var dog også en skuffet Stig Grenov, der takkede af. Den 58-årige afgående landsformand har siddet på posten siden 2012.

- Jeg ville så gerne have set Kristendemokraterne i Folketinget. Men når jeg ser udviklingen siden 2008, så er ikke så ringe endda, siger Stig Grenov.

Kristendemokraterne har ikke været i Folketinget siden 2005 og fik ved flere valg under en procent af stemmerne. Ved det seneste valg i juni fik partiet 1,7 procent af stemmerne.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Vig bag mig, Satan!

Annonce