Annonce
Ringkøbing

Advokatfirma tilbyder ældre gratis rådgivning

Advokat Andreas Leidesdorff. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Ringkøbing: Som andre firmaer har også advokatfirmaet Leidesdorff Lund i Ringkøbing set indad og taget sin bæredygtighed og miljømæssige bundlinje i nærmere øjesyn.

- Men vi er jo ikke en produktionsvirksomhed, som kan reducere sit klimaaftryk, så i stedet har vi set på FNs verdensmål og her fået øje på målet ’retten til retfærdighed og adgang til retssikkerhed’, og her kan vi gøre noget, siger advokat Andreas Leidesdorff.

- Derfor vil vi gerne stille os til rådighed med gratis rådgivning for en nærmere defineret gruppe, og her er ældre mennesker et godt bud, da de ofte brænder inde med juridiske spørgsmål, siger han.

Leidesdorff Lund har aftalt med Ældresagen, at medlemmer kan booke sig ind på et rådgivningsmøde den første tirsdag i hver måned og få gratis advokatrådgivning af Andreas Leidesdorff eller Kim Stensgaard.

Samtidig vil Ældresagen afvikle et par arrangementer årligt, hvor advokaterne sætter fokus på emner af særlig interesse for medlemmerne.

Annonce
Sport For abonnenter

Tommy Jepsen har været fodboldtræner i 42 år: - Jeg har da forsøgt at holde pause, men det er aldrig rigtig blevet til noget

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Bådmotor stjålet i Tim

Annonce