Annonce
Videbæk

ABC viser millionoverskud: - Omsætningen er vokset pænt

ABC Lavpris oplyser, at det samlede resultat for hele kæden lyder på et overskud efter skat på tæt ved 34 millioner i det seneste regnskabsår. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Årets overskud for supermarkedskæden ABC Lavpris er bedre end sidste år, og ledelsen er optimistisk.
Annonce

Videbæk: ABC Lavpris, der i dag består 14 butikker i Jylland og Fyn, har netop offentliggjort regnskabet for sidste år.

Her er resultatet ganske stabilt, og endda en lille halv million bedre end året før.

I alt lyder det samlede resultat for hele kæden på et overskud efter skat på tæt ved 34 millioner, og det er ifølge ledelsen i ABC Lavpris tilfredsstillende.

- Omsætningen er vokset pænt, og dette er hjulpet godt på vej af en stigende kundestrøm, fortæller Ejvind Okholm, der er direktør i ABC Lavpris-kæden, i en pressemeddelelse.

Annonce

Store forventninger

ABC Lavpris er en selvstændig og familiejet supermarkedskæde med godt og vel 38 år på bagen. I dag har kæden cirka 650 ansatte fordelt på de 14 butikker, og omsætningen har rundet 1,3 milliarder om året.

- I de kommende år står vi over for nogle større investeringer i et nyt it-system og nye Co2 køle- og fryseanlæg. Vores solide økonomiske fundament gør, at vi kan foretage disse investeringer i et hurtigt tempo med de langsigtede briller på, siger Ejvind Okholm.

Kæden har i øvrigt planer om at udvide, og der er købt en grund til formålet i Fredericia, hvor der efter planen skal åbne butik i starten af 2021. På trods af større investeringer forventer ledelsen et resultat på samme niveau i det kommende regnskabsår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce