Annonce
Ringkøbing-Skjern

975 til morgengymnastik på stranden i Søndervig

Der var meget omskifteligt vejr omkring morgengymnastikken på stranden i Søndervig. Her motioneres der på en af de rigtig gode sommerdage. Pressebillede
Fire ugers morgengymnastik for turister, fastboende og andet godtfolk for enden af Badevej i Søndervig blev tilsmilet af lidt mere end almindeligt dansk sommervejr
Annonce

SØNDERVIG: - Vi har holdt afstand. Vi har oplevet godt sommervejr, der udeblev det meste af tiden. Vi har oplevet storm og bølger så høje, at stranden næsten var væk. Og vi fik til sidst en lille snert af hedebølgen. Jo, det har på mange måder været en noget anderledes og ret omskiftelig sæson i år, fortæller Berit Simonsen, der er formand for ROFIs fitnessudvalg, der har stået bag morgengymnastikken på stranden ved Søndervig.

Annonce

Færre deltagere end sidste år

I ugerne 29-32 var Berit Simonsen også en af ROFIs instruktører ved gratis morgengymnastik på stranden for enden af Badevej i Søndervig - et tilbud til turister, fastboende og andet godtfolk, som ROFI-Centret igen i år har gennemført i et samarbejde med Holmsland Klit Turistforening.


En af de første dage i sæsonen var vi oppe på 94 deltagere og dermed lige ved at nå op på de 100, der dengang var grænsen for, hvor mange der på grund af coronaen måtte være forsamlet på ét sted.

Berit Simonsen


De fire ugers morgengymnastik samlede i alt 975 deltagere.

Det er lidt færre end sidste år, men set i lyset af, at sommervejret det meste af tiden ikke viste sig fra sin bedste side, er hun godt tilfreds med tilslutningen.

Annonce

94 deltagere på en morgen

- En af de første dage i sæsonen var vi oppe på 94 deltagere og dermed lige ved at nå op på de 100, der dengang var grænsen for, hvor mange der på grund af coronaen måtte være forsamlet på ét sted. Kun to dage i de fire ugers forløb aflyste vi helt, da der på grund af vejret kun var mødt ganske få op. Deltagerne har taget det omskiftelige vejr med godt humør. Der var blandt deltagerne rigtig mange gengangere fra tidligere år, både turister og fastboende, og den seneste uge deltog også en del tyskere, fortæller Berit Simonsen i en pressemeddelelse.

- Deltagerne har overholdt vores retningslinjer og har været gode til at holde afstand. Og de elastikker, der er blevet brugt som en del af træningen, er blevet vasket fra gang til gang, fortæller Berit Simonsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Skjern

Ung narkobilist snuppet i Skjern

Annonce