Fodbold

90 hold tilmeldt stævne: Fodboldbaner bliver til campingplads

Med i alt 800 spillere vil der blive brug for alle RIFs fodboldbaner, når der i pinsen er premiere på fodboldstævnet North Sea Football Cup. Foto: Jonas Kollerup
800 spillere har meldt sig til fodboldstævnet North Sea Football Cup i Ringkøbing. - Vi er superglade, lyder det fra medarrangør, som kalder stævnet for et tilløbsstykke.

RINGKØBING: Der bliver nok at se til for både tilskuere og arrangører, når Ringkøbings første pinsestævnet North Sea Football Cup fløjtes i gang.

Status er nu, at 90 fodboldhold med 800 fodboldspillere i alderen fem til fjorten år har tilmeldt sig stævnet, der spilles i perioden fra 7.-9. juni.

- Vi er superglade for, at vi er oppe på 90 hold blandet på drenge og piger, siger idrætskonsulent hos DGI Vestjylland og kontaktperson på fodboldstævnet, Ole Schmidt.

- Da vi planlagde det, havde vi et håb om, at hvis vi kunne få 60 hold med, så var vi glade, og vi ville blive superglade, hvis vi nåede 80 hold. Så det her er vi rigtig glade for, siger han.

Spilleplanen er i gang med at blive udarbejdet, og det ser ud til, at der vil blive spillet fra klokken ni om morgenen lørdag og til klokken 16-17 stykker om søndagen. Der vil blive spillet på 11-12 baner af gangen.

Beviser at vi har ramt et marked

Det var da heller ikke givet, at så mange ville møde op, for med en placering i et område af landet med op til flere fodboldstævner, kunne man let frygte en gedigen omgang konkurrence fra de mere etablerede stævner.

- Det her beviser vel, at vi har ramt et marked, når der kommer så mange. Når vi taler med de andre, der laver stævner, så ser det ud til, at det også strømmer til med tilmeldinger er, siger Ole Schmidt og forklarer, at der særligt at sket et boost i antallet af deltagende pigehold.

- Vi kan se, at pigefodbold også er blevet rigtig interessant. Jeg tror, fordelingen hedder cirka 30 pigehold, og resten er drengehold, siger han.

Fodboldstævnet får repræsentanter fra Bindslev i det nordligste nordjylland og ellers hele vejen ned gennem Jylland – og længere endnu.

- Allerede her den første gang får vi to tyske hold med. Der kommer et hold fra Hamburg og et fra Schleswig-Holstein. Vi har ikke gjort noget reklame i Tyskland, men vi er super lykkelige over at have fået dem med i stævnets første år, siger Ole Schmidt.

Der bliver næppe tale om en pendlertur fra Hamburg til Ringkøbing, og med et forventet tilskuertal på flere end tusinde gæster til hver af de to dage, skal der overnatningsmuligheder til for de deltagende gæster – både danske som udenlandske.

- Der vil komme rigtig mange mennesker til Ringkøbing. Vi forventer omkring 1000-1500 tilskuere, så det bliver et tilløbsstykke for Ringkøbing, siger Ole Schmidt.

Derfor har man arrangeret muligheder for at leje 25 campingpladser på Cirkuspladsen ved Alkjærstadion med adgang til vand, strøm og toilet og bad.

- Vi regner med, at der kommer til at bo omkring 100 mennesker, siger Ole Schmidt.

Spillere, trænere og lignende kommer til at overnatte på Alkjærskolen, hvor de også vil få mad og drikke.

0/0
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte