Annonce
Erhverv

85-årige Sonja Knudsens første Landbobank-generalforsamling var virtuel - men middagen den ægte vare

Sonja Knudsens første generalforsamling i Landbobanken var virtuel; men det var middagen heldigvis ikke. Foto Henrik Olesen.
Hos Lone og Peter Cramon blev årets generalforsamling i Ringkjøbing Landbobank ikke helt, som den plejer - men på et afgørende punkt var der ingen forskel

RINGKØBING: Normalt er Landbobankens pensionschef Peter Cramon selvfølgelig ude i ROFI-Centret, når banken holder generalforsamling.

Der plejer han at kunne hilse på sin 82-årige far, Kjeld Cramon, der siden han i 1979 flyttede tilbage til Ringkøbing, så vidt muligt ikke har forsømt én eneste generalforsamling.

Men i år var alting anderledes. Den fysiske generalforsamling var aflyst og erstattet af en virtuel ditto. Ville man til generalforsamling, måtte man logge sig ind på sin computer og følge begivenhedernes gang på skærmen.

Men hvorfor ikke gøre en mini fysisk generalforsamling ud af dagen, tænkte Lone og Peter Cramon?

Som tænkt, så gjort. De inviterede Kjeld Cramon, Lones mor, Signe Balleby på 84, og dennes gode veninde, Sonja Knudsen på 85 til generalforsamling i deres hjem Ved Fjorden.

- De ældre mennesker har siddet alt for meget inde, siden coronaen begyndte, så de trænger til at komme ud at opleve noget. Og mens min far har været til generalforsamling utallige gange, gælder det hverken min svigermor eller Sonja, siger Peter Cramon.

Annonce

Middagen den samme

Sådan gik det til, at alle fem onsdag eftermiddag sad i Lone og Peter Cramons hyggelige stue, og fulgte formands- og direktørberetningerne på skærmen.


Det her er faktisk min allerførste generalforsamling i Landbobanken. Jeg ved ingenting om økonomien, men jeg glæder mig hvert år over aktieafkastet, og jeg er glad for at høre, at det er gået godt for banken.

Sonja Knudsen, aktionær i Landbobanken.


Signe Balleby fortæller, at hun kun én gang før, har været til generalforsamling; det var i de gode gamle dage, da mændene totalt dominerede, og den fornøjelse havde hun ikke lyst til at gentage.

- Det her er faktisk min allerførste generalforsamling i Landbobanken. Jeg ved ingenting om økonomien, men jeg glæder mig hvert år over aktieafkastet, og jeg er glad for at høre, at det er gået godt for banken, siger Sonja Knudsen med et smil.

- Generalforsamlingen har altid været en stor dag i byen; man møder en masse mennesker, man kender, så selvfølgelig savner jeg at være der i år, siger Kjeld Cramon.

- Men når nu Lone har inviteret til generalforsamling og middag, så kommer jeg selvfølgelig, tilføjer han med et glimt i øjet.

Og hvad angår middagen, så er den bestemt ikke virtuel! Den leveres af Kok Susgaard, og er, som den plejer: Hjemmelavet hønsesalat, kalvefilet og kransekage til kaffen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tarm

Brændte dæk og madrasser giver stor bøde

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

KD mødte møllekritiske borgere: I skal vide, at debatten om testcentret slider på lokalsamfundet

Annonce