x
Annonce
Håndbold

80 procent var nok til sejr for Rækker Mølle Håndbolds damer

Louise Tobiasen scorede otte gange mod Kolding, men der var også en del afbrændere og fejl i hendes indsats. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Rækker Mølle Håndbolds damer spillede ikke godt, men en god slutspurt var nok til at slå bundholdet Kolding med 21-15.

Rækker Mølle: 16-14 til Rækker Mølle Håndbolds damer midt i anden halvleg hjemme mod bundholdet Kolding.

Det var ikke videre overbevisende, det Rækker Mølle viste fredag aften.

Men i sidste ende var det nok.

For der var råd til at levere en kamp med utroligt mange fejl angrebsmæssigt. Og der var råd til rent forsvarsmæssigt at være særdeles sårbare over for indspil til stregen eller udspil til fløjene, hvor fra Rækker Mølle lukkede usædvanligt mange mål ind i specielt første halvleg.

Ved pausen førte Rækker Mølle kun 12-10, og da der var meget langt mellem højdepunkterne efter pausen, var stillingen kun på 16-14 efter 15 minutter.

Lidt senere havde Kolding tre chancer for at score i tomt mål, da Rækker Mølle forsøgte sig med syv mod seks. Alle tre forsøg var elendige, så Rækker Mølle slap med skrækken.

Derfra tog især Mia Hansen - endelig - fat, og Heidi Hansen lukkede af i målet. Derfor endte det hele med en sikker sejr.

- Vi spillede vel på 80 procent. Vi var slet ikke grundige nok med tingene. Vi tog dumme chancer, vi lavede satsede indspil og alt for mange fejl. Godt vi blev skarpe i de sidste fem minutter, sagde træner Michael Iversen.

2. division damer

Rækker Mølle Håndbold-Kolding HK 21-15

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Louise Tobiasen 8, Mia Hansen 5, Line Hansen 4 (2), Ninna Hedegaard 2, Line Gabs 1 og Heidi Hansen 1. Straffekast: Rækker Mølle 2 (2 mål), Kolding 2 (1 mål). Udvisninger: En til hvert hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

38 nye lejligheder lige midt i Videbæk? Ja tak!

Læserbrev: Tirsdag 31. marts skal vi i byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune stemme om en endelig godkendelse af de tre punkthuse på Bredgade i Videbæk. Det vil jeg varmt anbefale byrådet at stemme ja til. 38 nye lejligheder med plads til både ung som gammel. De billigste lejligheder kan lejes for omkring kr. 6.300. Det må siges at være langt fra de dommedagsprofetier, om en voldsom høj husleje på langt over kr. 8.000, som, nej-sigerne havde proklameret, kunne blive tilfældet. Det er heldigvis ikke tilfældet. Faktisk bliver gennemsnitshuslejen på omkring kr. 7.300. Det er på niveau med den husleje, der betales for nybyggeri i Herborg bare for at sætte det i perspektiv. Beliggenheden centralt i byen er på alle måder ideel. Her er man både tæt på anlægget, butikslivet i byen og Centerparken. Det er derfor heller ikke underligt, at der er så stor efterspørgsel, at man ønsker at gennemføre projektet på én gang i stedet for i løbet af fire-seks år. Men jeg vil egentlig ikke fortælle så meget om etagebyggeriet, men mere om de gode ting der følger med, når det forhåbentlig står færdigt. Man kan mene, hvad man vil om projektet, men der er ingen tvivl om, at det vil lokke nye familier til byen på den ene eller den anden måde. Vi snakker potentielt om 38 nye børnefamilier, der kan flytte til Ringkøbing-Skjern Kommune og til Videbæk. Potentielt 38 nye børnefamilier! Der vil blive skabt en helt naturlig rokade, når etagebyggeriet står færdigt. Den ældre generation rykker videre og skaber plads til en ny generation på villavejene. Måske kommer der også mindre børnefamilier, som flytter ind i en af de nye lejligheder for at finde ud af ,om livet i Videbæk er noget for dem. Hele 38 familier der handler i vores butikker, og hjælper til med at holde gang i vores på mange måder helt unikke bymidte. Nogle vil formentlig engagere sig i vores foreningsliv, og deres børn vil uden tvivl benytte sig af de forskellige fritidsaktiviteter. I disse lidt dystre tider og hvor dårlige nyheder fylder i medierne, så har vi brug for gode nyheder, og det synes jeg i den grad, dette projekt er. Hele 38 familier der kan være med til at skabe endnu mere liv i vores fantastiske by og vores fantastiske kommune!

Annonce