Annonce
Navne

80-årige Else fra Hvide Sande udgiver bog nummer 2

Else Rix udgiver nu bogen EMMA som opfølgning på hendes debutroman Gry. Pressefoto
Gennem 1980'erne var Else Rix livredder i Hvide Sande Svømmehal.

Vestjylland: 80-årig skriver ny bog: “Emma”.

En ny udgivelse ligger nu klar fra forfatteren Else Rix, som i sine lidt yngre år var en kendt personlighed i Vestjylland, især i sin daværende hjemby, Hvide Sande.

Else Rix var, primært i 1980'erne, en højt estimeret gymnastik-og svømmeinstruktør, der havde mange hold med voksne kvinder til sine talrige gymnastikopvisninger i Hvide Sande Hallen.

Selv er Else Rix tidligere konkurrencesvømmer med blandt andet et mesterskab i udspring. Gennem 1980'erne var Else Rix livredder i Hvide Sande Svømmehal i samarbejde med pressefotograf John Hansen og bademester Peter Bahls.

Else Rix sendte vindende konkurrencehold til adskillige svømmestævner og havde stor succes med opvisninger af synkron-svømmehold i hele Vestjylland.

Annonce

Find dit selvværd

Det spændende ved den nye bog fra Else Rix er, at hun, med andre tilgangsvinkler, igen beskriver en moderne kvindes skæbne og tilværelse.

Den nu 80-årige Else Rix, bor i dag i Svendborg, og hun beskriver, hvordan man som nutidig kvinde er nødt til at finde sit selvværd i en stærkt kompliceret hverdag, hvor skæbnen ofte spiller os et puds og forårsager noget, vi ikke lige havde forestillet os. Sådan siger Else Rix om indholdet i sin nye roman, "Emma".

Bogen kan både læses som en fortsættelse af hendes første bog, "Gry", men "Emma" står så absolut også som sin egen separate roman.

"Emma" giver nye læsere mange indblik, meninger og løsningsforslag til en række af de udfordringer, som vort moderne samfund og nutidige livsstil byder os. Vi følger i bogen en moderne kvindes tilværelse og familierelationer. Ser, hvordan hendes kamp for succes og livsglæde fører hende flere verdensdele rundt efter svar i hendes intense søgen.

- Er man et sensitivt menneske, kan meget følsomhed blive knust i en fortravlet, industrialiseret og robotstyret, stresset verden. Skaffes der ikke rum til det følsomme, så kan det blive katastrofalt, også for vore efterkommere, fordi omsorgen svinder ind, beskrives det i historien.


Er man et sensitivt menneske, kan meget følsomhed blive knust i en fortravlet, industrialiseret og robotstyret, stresset verden.


Hovedpersonen Emma bliver slutteligt forenet med sin bedstemor, Gry.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold efter nedtur: Fløjene var på toppen - bagkæden havde problemer

Skjern Håndbold

Nedtur i Skjerns nøglekamp: Cheftræner tror, semifinaleplads kræver mindst 8 af 10 mulige point

Annonce