Annonce
Videbæk

!8 oldtimers biler deltog i forårsløbet

18 biler deltog i det traditionelle forårsløb. Pressebillede

Herborg: 18 biler af oldtimer mærkerne Ford A, Goggemobil, Volvo, Morris 1000, Peugeot, Buick, Ford Mustang, Rover, og et par lastbiler deltog, da der blev holdt forårsløb med udgangspunkt i Herborg

Åbningsløbet havde start ved Old Timer Salon hos Claus Bjerregaard i Herborg, hvor deltagerne nød kaffe rundstykker i klublokalerne på Birkmosevej.

Derfra begav alle sig ud på den i forvejen planlagte tur forbi Rækker Mølle, Hanning Bundsbæk over Skjern Enge til et lille stop på Bork Havn.

Her ville mange interesserede gerne se de gamle biler og ejerne viste naturligvis med glæde de forskellige modeller frem.

Fra Bork gik det videre over Værnengene ned gennem ”gammel Gaf ” til den gamle havn ved Esehusene, hvor den medbragte frokost blev indtaget.

Derfra gik turen til Hvide Sande, hvor deltagerne fik en fin modtagelse på Anker Fjord Hospice, hvor Støtteforeningen på hospice var værter for kaffe og hjemmebagt kage. Deltagerne blev vist rundt både indenfor og udenfor og besøget sluttede i Sansehaven, hvor alle nød omgivelserne og den rolige stemning, haven byder på.

Efterfølgende forsatte turen til Søndervig, Ringkøbing og Herborg, hvor dagen sluttede en aftensmad.

Mange ville gerne se nærmere på bilerne under stoppet ved Bork Havn. Pressebillede
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold

Skjern sejrede sikkert mod oprykkerne - men de kunne have vundet større

Mest læste

Leder For abonnenter

For lidt og for meget: Pas på vores unge mennesker

Bare kom i gang! Tag dig sammen! Jeg har da aldrig taget skade af... Men på den anden side: Skal jeg ikke lige gøre det for dig? Pas nu godt på dig selv - og husk, at du altid kan spørge mig om hjælp. Det er da også alt for hårdt for dig, at ... For lidt og for meget fordærver som bekendt alt. Det gælder også for de unges fritidsarbejde. Fire rektorer på uddannelsesinstitutioner i Ringkøbing-Skjern har her i avisen hejst et advarende flag: De og deres lærere oplever, at mange unge arbejder alt for meget. Eleverne bliver trætte og deprimerede, når kalenderen byder på skoledage fra 8 til 15, efterfulgt af arbejde fra 16 til 22. Læg dertil, at der gerne skulle være tid til også at lave sine lektier - så hænger døgnet ikke ret godt sammen længere. På Facebook var nogle af kommentatorerne til rektorernes opråb ude med en opfordring til de unge om bare at tage sig sammen. Beskyldninger om curling og klassikeren 'i min tid ...' blev trukket af stalden - for set i bakspejlet har man selvsagt altid oplevet det, der var meget værre. Men er det curling at opfordre forældre og arbejdsgivere til ikke at presse de unge til for mange og for lange vagter? Jeg synes det ikke. Lige så godt, det er, at de unge i Ringkøbing-Skjern Kommune er blandt landets mest arbejdsomme, når det gælder fritidsjob ved siden af skolen - lige så skidt vil det være for både vores samfund og for de unge selv, hvis de knokler på i en grad, så de glemmer at gøre nok ved den uddannelse, som trods alt er deres hovedbeskæftigelse. Det er vigtigt og rigtigt, at vores børn og unge lærer, at ansvarlighed og arbejdsomhed betaler sig. Fritidsjob baner vejen for uddannelse og 'rigtige' voksenjob. Men for lidt og for meget fordærver alt - så kære forældre: Hold lige lidt snor i, at der er en fornuftig balance mellem skole og fritid. Kære virksomheder: Find fleksible løsninger for jeres unge ansatte, så de både kan passe jobbet og skolen. Og kære, kloge Facebook-kommentatorer: Hvis man pudser sine generationsbriller og kigger rigtig godt efter, er nutidens ungdom måske ikke så meget værre og mere forkælede, end vi selv var ...

Annonce