Annonce
Ringkøbing

8. december-nissen: - Mit fritidsjob tæller jeg ikke timer på, men det er rigtig mange over et helt år

Hvem kan denne nisse være? Foto: Sebastian Engelberth Hansen
Dagens nisse arbejder med penge på sit almindelige job, og så er han også noget ved musikken. Hver dag indtil jul kan du gætte på, hvem der gemmer sig bag nissemasken.

Brødtekst

Annonce
Martin Jensen.

Hvor bor du?

I et sommerhus i Bork.

Beskriv udsigten fra din hoveddør?

Tja, den sidste måned har det været vandpytter og majsmarker og så lidt tyske biler.

Hvad arbejder du med?

Jeg arbejder med penge på mit almindelige job, og så er jeg vel også noget ved musikken.

Hvor mange timer om ugen arbejder du?

Tja, jeg har vist så godt og vel fuld tid på mit almindelige job. Mit 'fritidsjob' tæller jeg ikke timer på, men det er rigtig mange over et helt år. Mange mennesker er nok af den opfattelse, at det kun er et par uger i sommerferien, der går med det, men er faktisk hele året rundt.

Hvad spiser du juleaften?

Gås, selvfølgelig.

Hvad kan gøre dig helt glad i låget?

Når det, man brænder for og arbejder med, bliver en succes, og når man er med til at skabe noget der gavner hele lokalområdet.

Hvordan ville andre beskrive dig?

De vil nok sige, at jeg går meget op i sport, at jeg er social. De synes, jeg tit render til festivaller. Så vil de mene, at jeg altid er i sidste øjeblik med at klare opgaverne, men når det alligevel til tiden. Jeg lader mig ikke slå ud af problemer. Jeg vil blive overrasket, hvis de ser mig som handymand, for jeg har ti tommelfingre.

Hvad ved folk ikke om dig?

Jeg hører meget lidt musik. Faktisk har jeg hverken forstand på det eller interesserer mig for det, men nogle gange er det bare tilfældigt, hvilken hylde man lige lander på, og hvilke opgaver man får ansvaret for.

Hvad glæder du dig mest til i det nye år?

Jeg glæder mig til uge 31, og så skal jeg flytte til Skjern i starten af det nye år.

SE ALLE DAGENS NISSER - OG HVEM DAGENS NISSE VAR - HER

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce