Annonce
Kultur

75 år i børnenes tjeneste: Red Barnet runder et skarpt hjørne til marts

Den nye bestyrelse for Red Barnet: Birgit Majlund, Kirsten Steenberg, Aase Løvbjerg og Jytte Hansson. Privatfoto.
Red Barnet har gang i mange aktiviteter; kernen i det hele er butikken i Vester Strandgade, der også bliver omdrejningspunktet i jubilæumsmarkeringen lørdag den 14. marts.
Annonce

RINGKØBING: Der bliver fest i Red Barnets butik i Vester Strandgade lørdag den 14.marts. Den dag har organisationen nemlig eksisteret i 75 år, fortæller formand Jytte Hansson. Dagen vil blive fejret i Red Barnets butik.

I øvrigt har lokalforeningen netop holdt generalforsamling, og efter valg kom bestyrelsen til at bestå af Birgit Majlund, Kirsten Steenberg, Aase Løvbjerg og Jytte Hansson.

Der har i Red Barnet været gang i mange ting i det forløbne år, fortæller Jytte Hansson.

- Vores lokale Red Barnet har været aktiv med i julehjælpen, landsindsamlingen og i forbindelse med Venskabsløbet på Alkjærskolen.

- Først og fremmest har vi en lille hyggelig butik i Vester Strandgade i Ringkøbing, hvor vi sælger børnetøj og legetøj - så kom gerne med de ting, som jeres børn er vokset fra. På den måde kan vi sammen hjælpe en masse andre børn, som har brug for det, fortsætter hun.

- Derudover har vi en familieoplevelsesklub, hvor vi har planlagt syv arrangementer for i år – typisk en lørdag eller søndag eftermiddag. Det er for familier, der har brug for et pusterum.

Hun opfordrer til, at interesserede melder sig som frivillige.

- Som frivillig er man med til at planlægge og afvikle aktiviteterne. Man vil opleve glæden ved at hjælpe børn og familier, der har brug for en håndsrækning. Man bliver en del af et meningsfyldt fællesskab, udvider sit netværk, og får nye personlige og faglige kompetencer, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Vestjylland

Åbner ny butik i havnebyen

Annonce