Annonce
Skjern

71.000 fra Skjern til Knæk Cancer

Mette Christensen er overvældet over den opbakning, som Knæk Cancer-tiltaget har fået i Skjern, blandt andet i Centersalen, hvor der var indrettet Knæk Cancer-dagligstue med tombola. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Skjern: - Det er sjældent, at jeg bliver mundlam. Men det er jeg nu, siger bychef i Skjern Handelsforening, Mette Christensen, nu da det foreløbige resultat af indsamlingen i byen i uge 42 er gjort op.

Det blev til 71.715 kroner. Pengene er kommet ind via to dages Knæk Cancer dagligstue med kreativ værksted, tombola, boder og salg af mad og drikke. Der har været aktiviteter i mange af medlemsbutikkerne.

Der er kommet en del via online indsamlingen, og så har en anonym givet 25.000 kroner.

- Først var målet 20.000 kroner. Så blev det 40.000 kroner. Efter weekendens mange besøgende hævede vi målet til 55.000 kroner. Derfor er det også med et kæmpesmil på læben, at jeg nu siger 71.715 kroner. Det er for vildt, siger Mette Christensen.

- Det betyder dog ikke, at vi er færdige med Knæk Cancer, for der kan stadig komme donationer via online indsamlingen. Indtil lørdag morgen klokken seks kan der indbetales via dette link: https://cancer.tv2.dk/profil/skjern-handelsforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

For tredje dag i streg er der smittede: Fem personer er testet positive siden fredag

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Tre fodboldhold i Ringkøbing IF påvirket af corona - en spiller er testet positiv

Annonce