Annonce
Skjern Håndbold

700 tilhængere har stemt - Eivind Tangen kåret som årets spiller i Skjern Håndbold

Eivind Tangen blev en suveræn vinder af titlen som årets spiller i Skjern Håndbold. Arkivfoto: Morten Stricker
Med omkring en tredjedel af stemmerne blev Eivind Tangen suverænt kåret som årets spiller i Skjern Håndbold, hvor kåringen denne gang var digital via et link på klubbens hjemmeside.
Annonce

Skjern: - Det er hyggeligt.

Sådan lød det på norsk, da Skjern Håndbolds Carsten Thygesen ringede til Eivind Tangen for at fortælle, at Eivind Tangen er kåret som årets spiller i Skjern Håndbold i sæsonen 2019/20. Hyggeligt betyder glad på dansk.

Eivind Tangen er hjemme i Bergen, hvor han i øjeblikket bor sammen med sin hustru Stine Skogrand og parrets søn Adam hjemme hos Stine Skogrands forældre.

Eivind Tangen kunne fortælle, at han er meget stolt over at komme på den lange liste over årets spillere i Skjern Håndbold og få sit navn på tavlen sammen med mange tidligere store profiler i Skjern Håndbold. Det er 23. gang, klubben har kåret årets spiller, siden Henrik Bergholt var den første i sæsonen 1997/98. Sidste år var det målmanden Emil Nielsen, der løb med den fornemme hæder. Med hæderen følger et diplom og en gavekort på 2500 kroner.

Eivind Tangen i trøje nummer 26 har netop spillet sin tredje sæson i Skjern Håndbold, siden han blev hentet i HC Midtjylland. Karrieren startede i Fyllingen i Bergen. Den 26-årige bagspiller er noteret for 108 kampe for Skjern Håndbold, og det er blevet til 63 A-landskampe for Norge og seks U- og 24 Y-landskampe. Da Primo Tours ligaen blev afbrudt, var Eivind Tangen Skjern Håndbolds topscorer med 107 mål i 24 kampe med Anders Eggert som nummer to på listen med 97 mål i 21 kampe.

Kåringen af årets spiller har været ret så anderledes i denne omgang. Normalt har tilskuerne til en af Skjerns slutspilskampe kunne stemme, men i år har afstemningen været digital via Skjern Håndbolds hjemmeside. Interessen for afstemningen har været stor. Omkring 700 har været inde og stemme på årets spiller, og med en tredjedel af stemmerne blev Eivind Tangen en suveræn vinder af titlen.

- Vi håber, vi på et eller andet tidspunkt får en mulighed for at kåre Eivind Tangen rent fysisk, så han får den hyldest, han har fortjent, siger Carsten Thygesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce