Annonce
Ringkøbing

7. december-nissen: - Der er nok ikke så mange der ved, at jeg elsker at stå på ski

Hvem kan denne nisse være? Foto: Anne-Mette Skaaning
Dagens nisse bliver glad i låget, når dét, han har sat sig for, lykkes både privat og arbejdsmæssigt. Hver dag indtil jul kan du gætte på, hvem der gemmer sig bag nissemasken.
Annonce
Borgmester Hans Østergaard.
Annonce

Hvor bor du?

Jeg bor i Spjald i et parcelhus i den nordvestlige del af byen.

Annonce

Beskriv udsigten fra din hoveddør

Udsigten fra min hoveddør er ikke så interessant, men bevæger jeg mig få meter fra huset, har jeg en skøn udsigt mod vest, hvor jeg ofte nyder solnedgangene, og mod det flotte bakkelandskab mod nord.

Annonce

Hvad arbejder du med?

Langt størstedelen af min tid anvender jeg som lokalpolitiker.

Annonce

Hvor mange timer arbejder du om ugen?

Mange.

Annonce

Hvad spiser du juleaften?

Juleaften spiser vi oftest kalkun, og som regel tilberedt i kulgrill. Derudover ris a la mande med kirsebærsovs.

Annonce

Hvad kan gøre dig helt glad i låget?

Jeg bliver glad i låget, når dét, jeg har sat mig for, lykkes både privat og arbejdsmæssigt. Jeg bliver glad i låget af at være sammen med min store familie og med venner og bekendte.

Annonce

Hvordan ville andre beskrive dig?

Den er svær, men jeg skal forsøge at sætte nogle ord på. Arbejdsom, vedholdende, målsøgende, troværdig, rolig og afbalanceret.

Hvad ved folk ikke om dig?

Der er nok ikke så meget, folk ikke ved om mig, da jeg gennem mange år som politiker har været en officiel person. Men mange ved nok ikke, at jeg er født og opvokset på Nørhede tæt ved pillecentralen. At jeg er nummer tre ud af en søskendeflok på syv, heraf seks drenge. At jeg sammen med min kone har fire børn, svigerbørn og tolv børnebørn på dæk og én i kahyt. En kæmpe rigdom som jeg sætter umådeligt stor pris på. Jeg elsker at stå på ski og gerne mindst én gang om året. Jeg holder meget af musik og sang. Jeg selv og alle børnene, og nu en stor del af børnebørnene, har brugt mange aktive timer i Spjald-Grønbjerg Musikforening. To af børnene leverer gerne sang og musik til diverse fester, koncerter med videre.

Hvad glæder du dig mest til i det nye år?

Jeg glæder mig til som politiker at være med til at skabe forsat vækst og udvikling og gøre kommunen til et endnu bedre sted at leve, bo og drive virksomhed i. Jeg glæder mig til efteråret, hvor vi i anledning af fruens runde fødselsdag sammen med hele vores skønne flok af børn, svigerbørn og børnebørn skal holde en uges ferie under sydlige himmelstrøg.

SE ALLE DAGENS NISSER - OG HVEM DAGENS NISSE VAR - HER

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Annonce