Annonce
Ringkøbing Håndbold

62.000 kroner i underskud i Ringkøbing Håndbold A/S i sæson med nedrykning til 1. division

Sidste sæson endte med nedrykning og underskud for Ringkøbing Håndbold A/S. Nu er det planen, at Marie-Louise Sundgaard her sammen med resten af truppen skal sikre en hurtig tilbagevenden til ligaen. Foto: Jørgen Kirk
62.000 kroner. Det var det underskud, selskabet Ringkøbing Håndbold A/S kom ud med i regnskabet for sæsonen 2018/19, som endte med et sportsligt skuffende resultat med nedrykning til 1. division.

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbold sluttede sæsonen 2018/2019 med et mindre underskud på omkring 62.000 kroner. Det viser det regnskab, Ringkøbing Håndbold A/S netop har offentliggjort.

Der har i regnskabsåret været en mindre nedgang i omsætningen på sponsorater, men til gengæld har der været en fremgang i andre indtægtsgivende aktiviteter. Omsætningsniveauet er det samme som forrige regnskabsår. Ringkøbing Håndbold forventer et økonomisk lignende aktivitetsniveau i det kommende år, hvor man regner med et positivt driftsresultat.

- Klubbens sponsorer er det væsentligste fundament for selskabet, og selskabet vil prioritere imødekommelsen af sponsorernes interesser højt, fortæller Ringkøbing Håndbolds formand Lars Buhl.

På grund af det høje skadesniveau i truppen og udskiftning på trænerposten undervejs i sæsonen blev personaleomkostningerne større end budgetteret. Herudover måtte selskabet konstatere en noget lavere sygedagpengerefusion end forventet. Tilsammen udgør disse forhold den primære årsag til det mindre underskud i regnskabsåret. Sportsligt må sæsonen betegnes som både meget hård og meget skuffende. Den primære målsætning før sæsonen var ellers en fremgang i tabellen og dermed at undgå risikoen for den direkte nedrykning. Sæsonen startede godt med en sejr over Ajax København, men derfra blev det en sæson fyldt med uheld, sygdom og mange skader. Da placeringerne skulle afgøres i en nervepirrende slutning på sæsonen, var holdet hverken i tilstrækkelig mental eller fysisk form til at undgå den direkte nedrykning. I den nye sæson spiller Ringkøbing Håndbold i 1. division. Klubben har brugt den lange pause til at få sammensat et hold, som har kompetencerne til at blive et tophold. Ingen må derfor være i tvivl målsætningen; at Ringkøbing Håndbold vil tilbage til dameligaen hurtigst muligt.

Selskabet har fastholdt organisationen med en fuldtidsansat medarbejder på kontoret. Herudover bidrager bestyrelsen fortsat med at løse såvel operationelle som strategiske opgaver. Driften af virksomheden er således stadig bygget på frivillighed og tilpasses den aktuelle økonomiske situation.

Sportsligt er Jesper Holmris ansat som fuldtids cheftræner på en toårig aftale, og Nicolas Høstrup er ansat som assistenttræner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce