x
Annonce
Videbæk

600 til en fantastisk aften i Spjald

Selv håret var shinet op, da der var teaterforestilling i Spjald. Foto: Søren Palmelund

Spjald: Fritidscentret kulminerede torsdag aften i den helt store fest, da alle skolens elever og medarbejdere opførte ”Naturligvis” - et stykke lavet af skolens lærere og elever i fællesskab.

Temaet var ”naturens år”, og det var dette tema, som børn og voksne på skolen havde forholdt sig til. Forholdt sig til, hvordan vi som mennesker er afhængige af naturen, og hvordan naturen er afhængig af os.

- Omkring 600 forældre, bedsteforældre og søskende var mødt op for at overvære den meget festlige forestilling. Der blev danset, sunget, spillet, lavet akrobatik og lavet skuespil, fortæller lærer på Spjald Skole Kirsten Vesterbæk.

Skolens elever var flot akkompagnet af folkemusikorkesteret og voksenkoret fra Spjald Grønbjerg Musikforening.

Efter forestillingen var der skolefest og diskotek for alle skolens elever.

Omkring 350 elever var i forestillingen "Naturligvis". Foto: Søren Palmelund
Der var fuldt hus i Spjald. Foto: Søren Palmelund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hold nu fast i den sunde fornuft

For mange af de, der har bevæget sig i sportsverdenen, erhvervslivet eller et helt tredje sted, er der noget, der aldrig bliver træls. Det er at komme ind i en god stime og være en del af et vinderhold. Succes avler som bekendt succes og giver samtidig en helt god fornemmelse i maven. Derfor er succes altid godt at have med, når der skal arbejdes videre mod nye mål. Forhåbentlig er det blandt andet succes og en god mavefornemmelse, vi alle sidder med, efter at statsministeren mandag klokken 17.30 igen tonede frem på tv-skærmen for at give en status på landets tilstand. Selv om ingen i disse tider kan sidde med armene langt oppe over hovedet, med årets skæveste smil og være en humørbombe, er der dog noget positivt, vi kan tage med i takt med, at påskedagene nærmer sig med hastige skridt. Danmark kan nemlig være på vej mod at blive åbnet stille og roligt op igen, når vi kommer om på den anden side af påskeferien, lød det forsigtigt fra Mette Frederiksen. Når det er sagt, er det ikke mærkeligt, at statsministeren samtidig slår fast, at en genåbning vil kræve, at vi på alle måder holder fast i den fornuftige opførsel, som langt de flest på flotteste vis har leveret de seneste uger. Så der er vel bare at gentage følgende, selv om det i virkeligheden bør sidde lige så fast i alles bevidsthed som resultatet af regnestykket 2x3: Stå sammen ved at holde afstand. Tænk, hvis de seks små ord kan være med til at overbevise Mette Frederiksen om, at vi danskere faktisk er et folkefærd, der med fornuft og omtanke kan snuppe en af de store sejre sammen. Og lige nøjagtig i april 2020 vil det være en af de sejre, der for mange vil stå skarpest i erindringerne, hvis vi ved at være snusfornuftige kan få lov til at gå på arbejde og sende børnene i skole igen efter påske. Det vil nemlig være et stort skridt på vej mod det Danmark, vi kender bedst. Så lad os stå sammen ved at holde afstand - og lad os holde fast i den sunde fornuft. Så kan du og jeg være med i den gode stime og en del af et hold, der kan hjælpe med at gøre hele Danmark til en vinder.

Annonce