Annonce
Videbæk

600 til en fantastisk aften i Spjald

Selv håret var shinet op, da der var teaterforestilling i Spjald. Foto: Søren Palmelund

Spjald: Fritidscentret kulminerede torsdag aften i den helt store fest, da alle skolens elever og medarbejdere opførte ”Naturligvis” - et stykke lavet af skolens lærere og elever i fællesskab.

Temaet var ”naturens år”, og det var dette tema, som børn og voksne på skolen havde forholdt sig til. Forholdt sig til, hvordan vi som mennesker er afhængige af naturen, og hvordan naturen er afhængig af os.

- Omkring 600 forældre, bedsteforældre og søskende var mødt op for at overvære den meget festlige forestilling. Der blev danset, sunget, spillet, lavet akrobatik og lavet skuespil, fortæller lærer på Spjald Skole Kirsten Vesterbæk.

Skolens elever var flot akkompagnet af folkemusikorkesteret og voksenkoret fra Spjald Grønbjerg Musikforening.

Efter forestillingen var der skolefest og diskotek for alle skolens elever.

Annonce
Omkring 350 elever var i forestillingen "Naturligvis". Foto: Søren Palmelund
Der var fuldt hus i Spjald. Foto: Søren Palmelund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce