Skjern

6. klasse sagde farvel med skuespil

6. klasse havde sammen med 5. klasse øvet ihærdigt på skuespillet "Tænk, så det knager Professor". Privatfoto

Borris: Torsdag 9. maj inviterede Borris Skole forældre, elever og tidligere elever til den årlige skolefest, der hylder ikke mindst eleverne i 6. klasse. Skolens 6. klasse skal efter sommerferien tage skridtet videre i 7. klasse på Kirkeskolen i Skjern. Skolen i Borris tager i år afsked med 10 elever, men byder efter sommerferien velkommen til cirka 16 nye elever i 0. klasse. Det betyder, at der i næste skoleår går cirka 117 elever i Borris Skole.

Ved årets skolefest havde skolens 6. klasse sammen med 5. klasse øvet ihærdigt på skuespillet "Tænk, så det knager Professor". I en fyldt hal kunne eleverne vise deres fortolkning af skuespillet til stor applaus i hallen. Skuespillets handling udspillede sig i år om en skole i økonomiske udfordringer. Ikke på grund af besparelser, men derimod har én af skolens klasser gennem tid sparet op til en lejrtur, og pengene er på udflugtsdagen forsvundet som dug for solen.

Efter skuespillet fortsatte skolefesten med kaffe og kagebord og forskellige aktiviteter, som de enkelte klasser havde planlagt.

0/0
Skjern

Erhvervsrådet vil med ny fælles portal styrke det vestjyske fødevareerhverv

112

Landmand fik stjålet GPS til 120.000 kroner

Skjern

En dag med fugle i Skjern Enge

112

To biler stødte sammen ved Lemkrydset på Ringkøbingvej

112

Vorgod Kirke ramt af tyverier

112

Tyveknægte forsøgte at bryde ind i varebil i Skjern

Skjern For abonnenter

Bent Ingemann Hansen forsvandt uden farvel: Det uløste mysterium om en far, der blev væk