Annonce
Ringkøbing

6. december-nissen: - Jeg har fået at vide, at hvis mit nuværende job ikke er noget, så kunne jeg altid blive stand-up komiker

Hvem kan denne nisse være? Foto: Jørgen Kirk
- Det er vigtigt, at jeg er omstillingsparat og kan have mange bolde i luften, for det er et meget alsidigt job, jeg har, siger Dagens Nisse. Hver dag indtil jul kan du gætte på, hvem der gemmer sig bag nissemasken.
Annonce

Brødtekst

Lei Iben Raunow Andersen. Foto: Jørgen Kirk
Annonce

Hvor bor du?

Tæt ved fjorden i Ringkøbing.

Annonce

Beskriv udsigten fra din hoveddør?

Blå døre, allétræer, en let trafikeret vej og en mindre trafikeret vej, flagstænger og velholdt have.

Annonce

Hvad arbejder du med?

En af mine vigtigste opgaver er at samarbejde med mennesker. Det er et must i min funktion. Derudover er det også vigtigt, at jeg er omstillingsparat og kan have mange bolde i luften, for det er et meget alsidigt job, jeg har, hvor det kan gå fra den ene yderlighed til den anden.

Annonce

Hvor mange timer om ugen arbejder du?

Det ved jeg ikke; jeg arbejder, til jeg er færdig.

Annonce

Hvad spiser du juleaften?

Alt afhængig af hvor jeg er, så er det enten and eller kalkun.

Annonce

Hvad kan gøre dig helt glad i låget?

Sol, sommer, kærlighed, familie (nogle gange), gode venner, når jeg når mine mål, og alt går op i en højere enhed, og når tingene lykkes - og helst med succes.

Annonce

Hvordan ville andre beskrive dig?

Nogle ville sige rablende sindssyg på den gode måde. Andre ville sige, at jeg er sådan en, der kan sprede glæde og godt humør, og jeg tænker også, at jeg ville få prædikater som finurlig, effektiv, sjov. Jeg har også fået at vide, at hvis mit nuværende job ikke er noget, så kunne jeg altid blive stand-up komiker.

Hvad ved folk ikke om dig?

Jeg har været med i børneradio på P3, da jeg var barn. Det var, da Michael Wikke og Steen Rasmussen havde et program tilbage i 80’erne - også kendt som "Sonny Souffle chok show", hvor de var brødrene Bisp - det var nu ikke dét program, for det var jo et tv-program; Programmet hed vist ”Pas på varerne, Arne”. Jeg hørte det i radioen og fik min lillebror til at ringe ind til programmet, og de blev så duperet over, at han ringede ind, fordi han var den yngste lytter, de havde, og derfor ville de lave et interview med os, så de kom hjem til os og optog et program med os.

Hvad glæder du dig mest til i det nye år?

Jeg glæder mig til 0606-2020, jeg har noget med tal og synes, det er en pæn dato, og så kan jeg gå og glæde mig til sådan noget. Derudover glæder jeg mig til et år, hvor der vil ske en masse nyt i forhold til mit arbejde, som jeg selv er med til at påvirke.

SE ALLE DAGENS NISSER - OG HVEM DAGENS NISSE VAR - HER

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ny private banking rådgiver

Ringkøbing

Vandkamp: Formand fik 400 opkald efter brud på vandrør, men vil ikke kaste med mudder

Annonce