Annonce
Ringkøbing

55-årig skal træne engelske gloser: Efterskole får ny mand i chefstolen

Kim Skouborg (t.v.), der er forstander på de to efterskoler The International og Vedersø Idrætsefterskole, glæder sig over, at Kåre Heide-Ottosen er ansat til at være ny afdelingsleder på The International med plads til 72 elever. Foto: Sidse Brogaard Thestesen.
Efterskolen The International i Vedersø får fra onsdag ny leder - i skikkelse af 55-årige Kåre Heide-Ottosen, der kommer fra en stilling som forstander på Rydhave Slots Efterskole ved Vinderup.

Vedersø: - Jeg glæder mig til at starte. Jeg skal nok lige have trænet mit engelske, for det er lidt rustent.

Sådan lyder det fra 55-årige Kåre Heide-Ottosen, der med virkning fra 15. januar tiltræder en stilling som afdelingsleder på efterskolen The International i Vedersø, hvor han afløser Alex Mason.

Kåre Heide-Ottosen kommer direkte fra en stilling som forstander på Rydhave Slots Efterskole, som han har været med til at udvikle siden 2016. Derudover har han blandt andet arbejdet i en lang årrække på Tietgen Business College i Odense og været med til at starte og udvikle en international afdeling på Erhvervsakademiet Lillebælt.

Om årsagen til at søge nye veje i Vedersø siger Kåre Heide-Ottosen, der sammen med sin hustru, Liv, og den yngste af to sønner flytter til Herning:

- Jeg søgte stillingen, fordi jeg synes, det er et spændende område og en spændende skoleprofil at arbejde med. Jeg har selv beskæftiget mig med det internationale før, og det ville jeg gerne tilbage til. Derudover er noget af det, jeg holder mest af, at være sammen med eleverne i eksempelvis weekenden og om aftenen, når man er på vagt. Jeg har kunnet mærke, at jeg har haft for lidt tid med de unge mennesker de seneste par år.

På den nyskabende efterskole tales der udelukkende engelsk.

Annonce

Jeg har kunnet mærke, at jeg har haft for lidt tid med de unge mennesker de seneste par år.

Kåre Heide-Ottosen, afdelingsleder, The International

Skolen åbnede i 2016

På The International, der har plads til 72 elever, ser Kåre Heide-Ottosen frem til 'at være med til at udvikle afdelingen til at være endnu større international, men også til at være det fortrukne sted for danske elever at komme':

- Og så blive en del af teamet. Vi skal først og fremmest have udbredt kendskabet til skolen og det spændende koncept, vi kører. Det glæder jeg mig til at være med til. På den lange bane vil jeg arbejde for, at det kommer til at gå så godt for skolen, at vi måske også kan udvide.

Kim Skouborg, der er forstander på både The International og Vedersø Idrætsefterskole, 'håber og forventer, at Kåre kan være med til at fortsætte den positive udvikling, som The International har været i gang med siden åbningen i 2016':

- Vi er sikre på, at Kåre er den rigtige person til at tage os det næste skridt videre på udviklingsrejsen. Vores fokus er at få udbredt kendskabet i efterskoleverdenen herhjemme. Der er 250 efterskoler at vælge imellem og omkring 30.000, der tager på efterskole. Der er vi sikre på, at jo flere der kender til vores skole, jo flere elever får vi også. For det er virkelig et unikt og spændende tilbud, vi har, siger Kim Skouborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Frivillige foreninger kan blive fritaget for affaldsgebyr på genbrugspladser

Annonce