Hvide Sande

50.000 til lokale initiativer i ferieområderne

Bureauchef Jeppe Vang Rysgaard er klar til at uddele i alt 50.000 kroner til tre projekter i Bjerregård-området. PR-foto
Det skal være mere attraktivt at holde ferie i Bjerregaard. Derfor giver Sol og Strand Feriehusudlejning nu en håndsrækning til tre projekter.

Bjerregaard: Sol og Strand Feriehusudlejnings nye initiativ "Sol og Strands lokale håndsrækning" vil hjælpe projekter i lokalområdet, og det betyder, at tre lokale initiativer nu kan se frem til at modtage til sammen 50.000 kroner.

Pengene kan søges til alt lige fra at renovere en legeplads eller holde en festival eller et marked. Intet arrangement er i princippet for stort eller for småt, blot initiativet gør området mere attraktivt at holde ferie i.

Sommerhusejerne bestemmer

Bureauchef hos Sol og Strand i Bjerregaard, Jeppe Vang Rysgaard, har allerede modtaget en del ansøgninger, men han håber på, at se endnu flere.

- Vi ved, at der er en masse skønne lokale ildsjæle, som fortjener en håndsrækning til initiativer, som er til glæde og gavn for vores lokalområde. Det glæder mig, at vi nu har fået "Sol og Strands lokale håndsrækning", for på den måde kan vi medvirke til at understøtte det lokalområde, som vi i den grad brænder for, siger Jeppe Vang Rysgaard.

Man ansøger via hjemmesiden www.sologstrand.dk/sommerhusejer/haandsraekning senest 16. juni. Herefter vil tre projekter blive udvalgt og offentliggjort 1. juli, og efterfølgende er det op til sommerhusejerne at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

Sol og Strand Feriehusudlejning er en danskejet virksomhed, der siden 1979 har markedsført og udlejet privatejede ferieboliger i hele Danmark.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce