Annonce
Hvide Sande

50.000 til lokale initiativer i ferieområderne

Bureauchef Jeppe Vang Rysgaard er klar til at uddele i alt 50.000 kroner til tre projekter i Bjerregård-området. PR-foto
Det skal være mere attraktivt at holde ferie i Bjerregaard. Derfor giver Sol og Strand Feriehusudlejning nu en håndsrækning til tre projekter.
Annonce

Bjerregaard: Sol og Strand Feriehusudlejnings nye initiativ "Sol og Strands lokale håndsrækning" vil hjælpe projekter i lokalområdet, og det betyder, at tre lokale initiativer nu kan se frem til at modtage til sammen 50.000 kroner.

Pengene kan søges til alt lige fra at renovere en legeplads eller holde en festival eller et marked. Intet arrangement er i princippet for stort eller for småt, blot initiativet gør området mere attraktivt at holde ferie i.

Annonce

Sommerhusejerne bestemmer

Bureauchef hos Sol og Strand i Bjerregaard, Jeppe Vang Rysgaard, har allerede modtaget en del ansøgninger, men han håber på, at se endnu flere.

- Vi ved, at der er en masse skønne lokale ildsjæle, som fortjener en håndsrækning til initiativer, som er til glæde og gavn for vores lokalområde. Det glæder mig, at vi nu har fået "Sol og Strands lokale håndsrækning", for på den måde kan vi medvirke til at understøtte det lokalområde, som vi i den grad brænder for, siger Jeppe Vang Rysgaard.

Man ansøger via hjemmesiden www.sologstrand.dk/sommerhusejer/haandsraekning senest 16. juni. Herefter vil tre projekter blive udvalgt og offentliggjort 1. juli, og efterfølgende er det op til sommerhusejerne at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

Sol og Strand Feriehusudlejning er en danskejet virksomhed, der siden 1979 har markedsført og udlejet privatejede ferieboliger i hele Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce