Annonce
Sport

49ers er en sejr fra Super Bowl efter opvisning mod Vikings

Ezra Shaw/Ritzau Scanpix
San Francisco 49ers' forsvar moste Minnesota Vikings' angreb, der aldrig fik gang i stjernen Dalvin Cook.

San Francisco 49ers er i finalen i NFC-konferencen efter en sejr over Minnesota Vikings på 27-10.

49ers dominerede opgøret igennem med en solid defensiv og et stærkt løbespil.

Inden kampen var der lagt op til en regulær dyst mellem to af ligaens bedste løbeangreb.

Den kamp vandt 49ers med flere længder, da holdet med 186 yards på jorden og to touchdowns moste Vikings igennem hele kampen.

Vikings fik slet ikke gang i deres superstjerne på runningback, Dalvin Cook. Cook løb kun for sølle 18 yards på ni løb.

Og så hjalp det heller ikke, at 49ers' forsvar lavede seks sacks på Vikings' quarterback Kirk Cousins, når Vikings forsøgte at kaste bolden.

Det svage løbespil fra Vikings kunne også tilskrives, at holdet halsede efter på scoretavlen i det meste af kampen.

49ers kom foran 7-0 i første quarter efter et touchdown fra wide receiver Kendrick Bourne.

Vikings svarede flot igen med et fantastisk kast fra Kirk Cousins til den stærke wide receiver Stefon Diggs, der udlignede kampen til 7-7 med fem minutter tilbage af første quarter.

Det var sidste gang, at Vikings stod lige med 49ers.

I andet quarter løb 49ers' running back Tevin Coleman bolden ind til 14-7, mens Vikings rundede første halvleg af med et field goal til 14-10. Det blev Vikings' sidste point i kampen.

I tredje quarter scorede først 49ers' kicker Robbie Gould på et field goal til 17-10, inden Tevin Coleman for anden gang i kampen løb bolden ind, så der stod 24-10.

Vikings formåede aldrig at få gang i angrebet, og Robbie Gould kunne dermed lukke kampen i fjerde quarter med et field goal til slutresultatet 27-10.

49ers møder vinderen af kampen mellem Green Bay Packers og Seattle Seahawks i finalen i NFC-konferencen, som er sidste kamp inden Super Bowl.

I nattens anden kamp overraskede Tennessee Titans alt og alle, da holdet slog ligaens nummer et i grundspillet, Baltimore Ravens, med 28-12 i Baltimore.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Kære transportudvalg: Det er tid til handling på Rute 15

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune går det godt. Vi har en lav ledighed, erhvervsmæssig vækst - og vi har lige fået bekræftet, at vi er den foretrukne feriedestination for tyske turister i Danmark. Men vi risikerer, at udviklingen stopper, hvis Christiansborg ikke tager ansvar for hele Danmarks infrastruktur. I dag holder Folketingets Transportudvalg møde, og vi har fået 15 minutter til at forklare, hvorfor det er så presserende, at Rute 15 bliver udvidet til en 2+1 vej på strækningen mellem Herning og Ringkøbing. Rute 15 er en af kommunens vigtigste livslinjer til resten af landet. Men tæt trafik, dårlig sikkerhed og tung trafik af blandt andet store vindmølletransporter, mælketankbiler og landbrugsmaskiner sænker fremkommeligheden og gør det både farligt og vanskeligt at overhale. Vi har derfor brug for en bredere, bedre og mere farbar vej. På finansloven for 2019 blev der afsat penge til en såkaldt VVM-redegørelse. Nu har vi brug for, at der også afsættes de nødvendige midler, så arbejdet med at udvide Rute 15 kan gå i gang, så snart VVM-undersøgelsen er afsluttet. I Ringkøbing-Skjern Kommune viser vi år efter år, at vi er konkurrencedygtige og omstillingsparate. Vores virksomheder har landets højeste produktivitet, og vores BNP pr. indbygger er svimlende 23 procent højere end landsgennemsnittet. Men de positive resultater kommer ikke af sig selv. På Dansk Industris måling af erhvervsvenlighed ligger Ringkøbing-Skjern Kommune på en fortjent tredjeplads. Det er vi stolte over, men vi ved også godt, at det er en tredjeplads, som det bliver svært at fastholde i de kommende år. Ikke mindst fordi infrastrukturen trækker os ned i den samlede bedømmelse. I kategorien ”Infrastruktur” ligger vi på en sølle 79. plads ud af de 93 deltagende kommuner. Virksomhederne i kommunen er afhængige af fremkommeligheden på Rute 15, og derfor efterlyser de i høj grad også bedre infrastruktur for at kunne skabe flere arbejdspladser og endnu mere vækst. I fællesskab argumenterer vi for, at hele Danmark skal kobles på den nationale infrastruktur. Vi forlanger ikke motorveje eller hurtigtog, men vi er nødt til at insistere på, at de indfaldsveje, der skal sikre, at vi kan udnytte det store potentiale, der ligger i hele Danmark bliver prioriteret på Christiansborg. Det er dét, vi vil gøre, når vi mødes med Folketingets Transportudvalg i dag.

Ringkøbing-Skjern

Ørskov-sagen: Flertal bakker op om undersøgelse af Trine Ørskov og moderens nye arbejde

Annonce