Annonce
Hvide Sande

487.000 fulgte afgørelsen: Seertallet tog et dyk til finalen i 'Sommerdrømme'

Cassia og Charles fra Frederikshavn blev onsdag i sidste uge kåret som vindere af boligprogrammet 'Sommerdrømme,' og dermed er det nordjyske ægtepar nu ejer af et to millioner kroner dyrt fritidshus på Dakotavej i Hvide Sande. Foto: Søren Palmelund
I gennemsnit har godt 547.000 danskere fulgt med i 'Sommerdrømme' på TV 2. Men boligprogrammet fra Hvide Sande tog et dyk, da vinderne af et to millioner kroner dyrt sommerhus blev fundet i sidste uge.
Annonce

Hvide Sande: 648.000 danskere sad klar med fjernbetjeningen, da TV 2 onsdag 1. april lancerede første afsnit i et nyskabende boligprogram, 'Sommerdrømme,' der udspillede sig i Hvide Sande.

Målt i seertal repræsenterer premiereprogrammet toppen af poppen for folkene bag 'Sommerdrømme,' hvor der var et fritidshus til en værdi af to millioner kroner på højkant mellem fire deltagerpar.

De 648.000 seere blev således ikke overgået i de følgende syv afsnit, og på listen over de 20 mest sete programmer i den uge i starten af april sikrede boligprogrammet sig en placering som nummer seks - i kølvandet på 'Fællessang - hver for sig,' 'Alene i vildmarken,' 'Først til verdens ende,' 'Horisont,' og 'Når støvet har lagt sig.'

Det næsthøjeste seertal opnåede 'Sommerdrømme' i næstsidste afsnit 13. maj, hvor 604.000 danskere fulgte slagets gang for enden af Dakotavej i Hvide Sande, hvor deltagerne - med et budget på 310.000 kroner - havde til opgave at forvandle et nøgent, nyopført sommerhus til en drøm af en færdig feriebolig.

Annonce

Klar til en ny runde

Paradoksalt nok blev det ellers så populære boligprogram ramt af lidt af en nedtur, da det hele skulle afgøres onsdag i sidste uge: 487.000 seere sad klar i sofaen, da Cassia og Charles fra Frederikshavn blev udråbt som vindere af 'Sommerdrømme,' der blev optaget i løbet af et par måneder henover sommeren sidste år.

I gennemsnit havde første sæson af programmet et seertal på 547.250.

Til august går TV 2 i gang med optagelser til en ny runde 'Sommerdrømme' - hvor i landet, der skal dystes i diverse gør-det-selv-projekter, er endnu ikke offentliggjort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Lørdagens coronatal: Otte nye smittede i Ringkøbing-Skjern Kommune

Debat

Vis samfundssind og sig ja til nålen

Annonce