Annonce
Ringkøbing-Skjern

45 minutter var nok - reserven Mathias Obling blev kåret som kampens spiller med både scoring og straffespark

Mathias Obling blev skiftet ind i pausen for Skjern GF, men han nåede at tilkæmpe sig et straffespark og siden score på hovedstød. Det var rigeligt til, at Mathias Obling blev kåret som kampens spiller med hele 14 stemmer. Privatfoto: John Pagaard
Skjern GF er på førstepladsen i serie 2 pulje 21 efter mandagens sejr på 3-1 hjemme over HTS. Unge Mathias Obling tog en hovedrolle med mål og straffespark efter indskiftning i pausen.
Annonce

Skjern: Mathias Obling behøvede kun 45 minutter for suverænt at blive kåret til Skjern GFs bedste mand med 14 stemmer efter mandagens hjemmekamp mod HTS.

For unge Mathias Obling startede med at tilkæmpe sig det straffespark, Lasse Harring udlignede på til 1-1 efter 61 minutters spil.  Mathias Obling blev fældet, da han var klar til at sende bolden i mål med et hovedstød.

Tre minutter senere scorede Mathias Obling på hovedstød efter godt indlæg fra Martin Pagaard. 2-1.

- Mathias Obling gjorde en forskel, da han kom på banen sammen med Gracieux Kicha i pausen. Det var virkelig dejligt at se. Det var ikke sådan, at de andre ikke spillede godt, for det gjorde de bestemt, men de to satte deres præg på spillet med masser af fart og godt arbejde, fortalte træner John Pagaard efter sejren, som sendte Skjern GF op på førstepladsen to point foran Grindsted.

Skjern var kommet bagud efter en lille halv time. På HTSs eneste chance før pausen.

- Så jeg var egentlig ikke urolig i pausen. Spillet var jævnbyrdigt i første halvleg, hvor vi havde haft chancer inden 1-0. HTS var allerede begyndt at se trætte ud, og da vi som aftalt i pausen fortsatte med at holde fart i bolden, så blev de simpelthen kørt trætte, fortalte John Pagaard.

De to hurtige mål efter pausen knækkede HTS, og målet til 3-1 fjernede al spænding. Morten Egsgaard var lige kommet på banen, da han trak sig fri, hvor efter han med en tværbold spillede Martin Pagaard fri til scoring.

- En god holdpræstation. Det hårde arbejde i første halvleg blev belønnet, for i anden halvleg sad vi på det meste. Vi var klart bedst, og sejren var fortjent, sagde John Pagaard.

Serie 2 pulje 21

Skjern GF-HTS 3-1 (0-1)

Mål: 29. minut: 0-1. 61. minut: 1-1 ved Lasse Harring på straffespark. 64. minut: 2-1 ved Mathias Obling. 75. minut: 3-1 ved Martin Pagaard. En advarsel til Skjerns Martin Pagaard efter 79 minutter og advarsler til HTS efter 63 og 85 minutter. Skjern skiftede Mathias Obling og Gracieux Kicha ind i pausen for Steven Bruun og Kristian Knak, og efter 74 minutter kom Morten Egsgaard på banen for Lasse Harring.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Behandlingshjemmet Schuberts Minde lukker: Forstander har sagt op - medarbejdere afskediges

Ringkøbing-Skjern

Mange nye smittede er unge og folk fra Skjern-kanten: Stigende smittetal får borgmester til at reagere

Annonce