Annonce
Fodbold

+45 år - så er Finn Larsen, Benny Kamp Bjerg, Brian Gadgaard, Jørgen Pedersen og Kristian Mogensen bare bedst

Finn Larsen, Benny Kamp Bjerg, Brian Gadgaard, Jørgen Pedersen og Kristian Mogensen er for tredje år i træk vindere af landsmesterskaberne i indefodbold i veteranrækken for spillere over 45 år. Privatfoto
Finn Larsen, Benny Kamp Bjerg, Brian Gadgaard, Jørgen Pedersen og Kristian Mogensen er frygtede af alle indendørs fodboldspillere i veteranklassen for spillere over 45 år. For tredje år i træk vandt holdet nemlig guld ved landsmesterskaberne.

Ringkøbing: Finn Larsen, Benny Kamp Bjerg, Brian Gadgaard, Jørgen Pedersen og Kristian Mogensen.

Når de fem midaldrende fodboldspillere stiller op til landsmesterskaberne i indendørs fodbold i veteranrækken for spillere over 45 år, så kan modstanderne godt pakke sammen.

Det blev understreget i weekenden, hvor de fem vestjyder for tredje år i træk vandt landsmesterskabets guldmedaljer!

- Ja det gik, som det skulle. Det var igen en virkelig hyggelig weekend. Men man skal ikke tage fejl af, at vi - lige som alle de andre deltagere i Løgumkloster - altså kom for at vinde, fortæller Kristian Mogensen.

Holdet spillede fire kampe i indledende pulje om lørdagen. Puljen blev vundet med tre sejre og et enkelt nederlag.

Søndag var der finalerunde med tre kampe. Første kamp gav sejr på 7-1 over Brønderslev, som RIF havde været i indledende pulje med. Næste kamp blev vundet 5-2 over Ikast.

- Den sidste kamp var en ren finale mod Ørslevbjerre fra Sjælland. Vi havde bedste målscore, så vi kunne nøjes med uafgjort. Efter et halvt minut kom vi bagud, men vi udlignede kort efter. Kampen var dramatisk. Begge hold fik en udvisning, så vi spillede tre mod tre i lang tid. Det tog på kræfterne så langt henne i turneringen. Godt et minut før tid scorede Finn Larsen til 2-2. Et halvt minut før tid blev der udlignet til 2-2, der også blev slutresultatet, fordi vi kunne holde fast i bolden i de sidste sekunder, fortalte Kristian Mogensen oven på endnu en triumf.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Ørskovs mor ansat i stilling, som datteren fik trumfet igennem i byrådet

Læserbrev

Burde Danmarks Naturfredningsforening skifte navn til Danmarks NaturForureningsForening?

Læserbrev: Jeg synes, det er beskæmmende endnu en gang at se Danmarks Naturfredningsforening demonstrere sin magt, bare fordi de kan, og samtidig bruge naturbeskyttelseshensyn som undskyldning eller påskud. Sagen vedrørende 11 sommerhusområder på Holmsland Klit, hvor der af juridiske årsager skal dispenseres fra §3-restriktioner, når der skal bygges om, bygges til eller nybygges, er endnu et eksempel på DN's evige trang til at demonstrere magt uden skelen til, om det nødvendigvis gavner naturen. Jeg tror, alle med bare minimal indsigt i denne sag er enige om, at det er rent juristeri, når kommunerne ikke i tide fik lokalplanerne på plads i disse såkaldte "aftaleområder", inden den nuværende naturbeskyttelseslov trådte i kraft i starten af halvfemserne. Nu er de berørte grundejere så blevet gidsler i en sag, hvor DN åbenbart har trang til at demonstrere sin magt. Dette uagtet, at parterne i sagen er enige om, at ingen har begået denne juridiske fodfejl med forsæt. Men tilbage til naturen, som bør være DN's fokus i denne sag. Foregår der rent faktisk overgreb på uerstattelig og jomfruelig klit hede i disse områder? For overblikkets skyld skal vi huske på, at små 10 procent af Danmarks areal for nuværende er §3-område og herunder stort set al ubebygget areal på Holmsland Klit. Vi vader i bogstaveligste forstand i natur til knæene, uanset hvilken vej vi skal. Det er efterhånden almindeligt at DN er første hurdle, uanset hvad der skal laves. Om det er oprensning af en gammel grøft eller renovering af en sti eller bare udskiftning af et tørrestativ, så skal DN høres og være tilfreds. I denne sag snakker vi om 7-800 sommerhusgrunde, altså sandsynligvis knap 100 hektar. Det kan så vurderes i forhold til de cirka 25.000 hektar §3-arealer, der er alene i Ringkøbing-Skjern Kommune. Det er da også forkasteligt, at vi som borgere skulle formaste os til at bruge en lille smule natur. Nu er DN heldigvis blevet enig med sig selv om, at hvis bare der er hyben nok på grunden, så vil man ikke bruge sin magt ... Så kære grundejere; få nu smidt nogle hyben i jorden, så er der ikke flere problemer med DN. Hyben er i øvrigt en invasiv plante, som stat, kommuner og private, herunder grundejerforeninger, bruger en masse energi og penge på at bekæmpe i klitterne.

Kultur

Børnetegning som altertavle og ingen Jesus på korset: Lettere amputeret kirke genåbner

Annonce