Annonce
Skjern

400 skoleelever på Kirkeskolen i Skjern fejrede sig selv

Kirkeskolen har fået nyt logo. PR foto
Man kunne ikke rigtig se solen på himlen, men lyset skinnede i alle elevernes øjne, da der fredag 16. august var trivselsdag på Kirkeskolen i Skjern.
Annonce

Skjern: Kirkeskolen fejrede fredag skolens fire værdier: Faglighed, fællesskab, respekt og nytænkning – og særligt fællesskab var i højsædet. Alle elever og al personale var sammen om at skabe rammer og indhold på en usædvanlig fredag, hvor de kendte vaner og rutiner blev sprængt, og alle elever samarbejdede inden for mangeartede discipliner som for eksempel gummistøvlekast, Kims leg, Megafodbold, Flyt-en-tæppeflis, Mælkekasse-løb, Hula-hop-3-på-stribe, Ski-gang, Lego-byg og Flyt-vand.

- Vi er stolte af vores skole og de værdier, vi står sammen om. Det vil vi gerne vise både hinanden og verden, og derfor fejrer vi fællesskabet og sammenholdet på vores skole. Det gør vi ikke bare i dag, men året rundt – men i dag er det lige lidt ekstra, fortæller skoleleder Dorthe Munck Jensen i en pressemeddelelse.

400 elever, der skulle finde ud i 40 hold på tværs af alle klasser, kunne lyde som kaos, men på Kirkeskolen har de prøvet sådanne fælles-dage før. De store elever på alle hold påtog sig hjemmevant rollen som voksen, og sørgede for at holde øje, holde i hånd og holde styr på alle – og det fungerede. På en stor skole som Kirkeskolen kan man ikke kende hinanden alle sammen, men i går kendte alle lidt flere end de plejer, for gennem samarbejde og sammenhold skabte eleverne sammen nye relationer og nye venskaber opstod – helt i fællesskabets ånd.

Der blev konkurreret på livet løs ved trivselsdagen på Kirkeskolen. PR foto
Annonce

Nyt logo

Hele formiddagen var sat af til samarbejdsøvelser for grupperne, og efter frokost ventede en udfordring, som skulle løses af alle elever i fællesskab – Flyt en lastbil. Der blev givet plads til alle ved tovet, og lastbilen rykkede sig langsomt men sikkert. Belønningen lod sig udløse i form af et besøg fra Hjem-Is bilen, der havde is med til alle.

Sidst på skoledagen afsløredes Kirkeskolens nye logo. En presenning dækkede over et stort farverigt Kirkeskole-logo, hvor både naturens rige, glæde og læring kunne ses.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Vig bag mig, Satan!

Annonce