Annonce
Navne

40-års jubilæum i Vestjysk Banks landbrugscenter

Henning Jensen har arbejdet i Skjern Bank i 40 år. Pressefoto
Efter elevtiden arbejdede han som privatrådgiver i Skjern frem til 1987, hvor han blev udnævnt til bestyrer af filialen i Lem.

Skjern: Tirsdag den 6. juli kunne landbrugsrådgiver Henning Jensen fejre 40-års jubilæum i Vestjysk Bank.

Handlekraft og engagement er blot nogle af de ord, der kendetegner jubilaren, der i løbet af de seneste 40 år har været vidt omkring i banken – både fagligt og geografisk.

Henning startede sin karriere i Skjern filialen i den daværende Ringkøbing Bank, og siden da er der sket rigtig meget i både banken og den finansielle sektor.

Annonce

- Jeg husker stadig mine elevår, hvor en stor del af min arbejdstid gik med afstemningsopgaver og sortering af fysiske kontoudtog, og så havde vi i Skjern en stor beholdning af veksler, som skulle diskonteres hver måned. Der var rigtig mange rutineopgaver, som ikke var særlig interessante. Så det var bare om at blive færdig, så man kunne få indblik i de mere spændende finansielle opgaver. Jeg havde de første år en rigtig god læremester i filialens souschef, som havde en utrolig evne til at forklare tingene og sætte mig ind i erhvervskundernes forhold, fortæller Henning Jensen i en pressemeddelelse fra banken.

Filialbestyrer i Lem

Efter elevtiden arbejdede han som privatrådgiver i Skjern frem til 1987, hvor han blev udnævnt til bestyrer af filialen i Lem. I 1991 kaldte nye udfordringer på hovedkontoret i form af en nyoprettet stilling som finanskonsulent og muligheden for at prøve kræfter med opsøgende salgsarbejde.

Blå bog

Privat er Henning gift med Mona, som er social- og sundhedsassistent. Parret bor i Skjern og har to voksne børn og to børnebørn.

Henning har tidligere været meget aktiv i Skjern Håndbold, som både spiller, træner og medlem af ungdomsudvalget og forretningsudvalget. I dag følger han stadig med stor interesse foreningen på sidelinjen.

På motionsniveau dyrker han nu badminton og volleyball – og i år er han også begyndt at spille lidt padletennis.

Derudover går tiden med at passe hus og have, og så nyder Henning og Mona at være sammen med familien og de to små børnebørn.

Efter to spændende år vendte Henning i 1993 tilbage til filialen i Skjern som souschef og leder af erhvervsgruppen. Sideløbende med dette job var han i 10 år også medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen i Ringkøbing Bank. Efter fusionen med Vestjysk Bank i 2008 fortsatte Henning som erhvervskundechef og sidenhen leder af filialen i Skjern.

I forbindelse med at bankens erhverv i 2017 blev samlet i større og mere specialiserede enheder, blev Henning en del af erhvervsteamet i Ringkøbing, og året efter flyttede han til bankens afdeling i Holstebro med speciale i landbrugskunder.

Annonce

Det handler om mennesker

Igennem alle årene har det især været dialogen med kunderne, som Henning har fundet spændende.

- Jeg har haft mange forskelligartede jobs i banken, men det har nok altid været kundekontakten, som jeg har brændt mest for. At finde fælles gode løsninger for kunde og bank har min store interesse. Når tilfredse kunder bliver ambassadører for banken og er med til at henvise nye kunder, så bekræfter det, at vi gør det rigtigt, fortæller han.

Jubilæet blev fejret internt i banken.


Jeg husker stadig mine elevår, hvor en stor del af min arbejdstid gik med afstemningsopgaver og sortering af fysiske kontoudtog, og så havde vi i Skjern en stor beholdning af veksler, som skulle diskonteres hver måned.


misa

Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ældrerådet overrasket over kommunens million-udgift til sikkerhedsvagter: - Det har vi aldrig hørt om

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Overskuddet mere end tredoblet: Ringkøbing-firma nød godt af danskernes hus-interesse i coronatiden

Ringkøbing For abonnenter

Vestjysk virksomhed fik største overskud nogensinde i 2020: - Vi har ikke mærket noget som helst til coronaen

Vestjylland

Politiets telefonnummer bruges af svindlere: Snyder sig til penge og personnumre

Ringkøbing-Skjern

Indretningsekspertens egne boligtips: Norsk fjeldhytte møder japansk minimalisme i Hvide Sande

Skjern For abonnenter

Lokal tømrermester øjenvidne til enorme skovbrande i Tyrkiet: - Jeg har aldrig oplevet noget så vildt

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Navne

Cirkuskongen Benny Berdino fylder 75

Ringkøbing

Nye tider på det tidligere Schuberts Minde: Musik og sang ved åbent hus på Fjordhusene

Danmark

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Skjern

Unge vestjyske iværksættere har store ambitioner med nyt dansk online galleri

Ringkøbing For abonnenter

Ikke mere coronapas: En byrde mindre for Naturkraft - og så alligevel ikke helt

Ringkøbing-Skjern

Nøgenbadning eller smalle veje: Hvad vil du helst læse om?

Annonce