Annonce
Navne

40-års jubilæum i Vestjysk Banks landbrugscenter

Henning Jensen har arbejdet i Skjern Bank i 40 år. Pressefoto
Efter elevtiden arbejdede han som privatrådgiver i Skjern frem til 1987, hvor han blev udnævnt til bestyrer af filialen i Lem.

Skjern: Tirsdag den 6. juli kunne landbrugsrådgiver Henning Jensen fejre 40-års jubilæum i Vestjysk Bank.

Handlekraft og engagement er blot nogle af de ord, der kendetegner jubilaren, der i løbet af de seneste 40 år har været vidt omkring i banken – både fagligt og geografisk.

Henning startede sin karriere i Skjern filialen i den daværende Ringkøbing Bank, og siden da er der sket rigtig meget i både banken og den finansielle sektor.

Annonce

- Jeg husker stadig mine elevår, hvor en stor del af min arbejdstid gik med afstemningsopgaver og sortering af fysiske kontoudtog, og så havde vi i Skjern en stor beholdning af veksler, som skulle diskonteres hver måned. Der var rigtig mange rutineopgaver, som ikke var særlig interessante. Så det var bare om at blive færdig, så man kunne få indblik i de mere spændende finansielle opgaver. Jeg havde de første år en rigtig god læremester i filialens souschef, som havde en utrolig evne til at forklare tingene og sætte mig ind i erhvervskundernes forhold, fortæller Henning Jensen i en pressemeddelelse fra banken.

Filialbestyrer i Lem

Efter elevtiden arbejdede han som privatrådgiver i Skjern frem til 1987, hvor han blev udnævnt til bestyrer af filialen i Lem. I 1991 kaldte nye udfordringer på hovedkontoret i form af en nyoprettet stilling som finanskonsulent og muligheden for at prøve kræfter med opsøgende salgsarbejde.

Blå bog

Privat er Henning gift med Mona, som er social- og sundhedsassistent. Parret bor i Skjern og har to voksne børn og to børnebørn.

Henning har tidligere været meget aktiv i Skjern Håndbold, som både spiller, træner og medlem af ungdomsudvalget og forretningsudvalget. I dag følger han stadig med stor interesse foreningen på sidelinjen.

På motionsniveau dyrker han nu badminton og volleyball – og i år er han også begyndt at spille lidt padletennis.

Derudover går tiden med at passe hus og have, og så nyder Henning og Mona at være sammen med familien og de to små børnebørn.

Efter to spændende år vendte Henning i 1993 tilbage til filialen i Skjern som souschef og leder af erhvervsgruppen. Sideløbende med dette job var han i 10 år også medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen i Ringkøbing Bank. Efter fusionen med Vestjysk Bank i 2008 fortsatte Henning som erhvervskundechef og sidenhen leder af filialen i Skjern.

I forbindelse med at bankens erhverv i 2017 blev samlet i større og mere specialiserede enheder, blev Henning en del af erhvervsteamet i Ringkøbing, og året efter flyttede han til bankens afdeling i Holstebro med speciale i landbrugskunder.

Annonce

Det handler om mennesker

Igennem alle årene har det især været dialogen med kunderne, som Henning har fundet spændende.

- Jeg har haft mange forskelligartede jobs i banken, men det har nok altid været kundekontakten, som jeg har brændt mest for. At finde fælles gode løsninger for kunde og bank har min store interesse. Når tilfredse kunder bliver ambassadører for banken og er med til at henvise nye kunder, så bekræfter det, at vi gør det rigtigt, fortæller han.

Jubilæet blev fejret internt i banken.


Jeg husker stadig mine elevår, hvor en stor del af min arbejdstid gik med afstemningsopgaver og sortering af fysiske kontoudtog, og så havde vi i Skjern en stor beholdning af veksler, som skulle diskonteres hver måned.


misa

Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Kronprinsen og fodboldstjernerne går i tøj fra Ringkøbing: Frederik og Casper sælger eksklusive jakker til de kendte

Danmark

Lørdagens coronatal: 3744 nye smittetilfælde og 13 dødsfald

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Claus Juul Jørgensen fylder 60 år og har arbejdet hos Lange i 50 af dem: Som 17-årig købte jeg havemøbler for én million

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing

Hav styr på støjen, så får I lov: Dambrug får silo-tilladelse, hvis naboklage imødekommes

Debat

Lørdagsklummen: Er Raunonia død? Havde jeg været investor på det, ville jeg have skyndt mig væk

To mistænkte tilfælde af ny corona-variant er fundet i Danmark

Skjern For abonnenter

Stjal korkpropper, fugle og en sort sok: Kikset indbrud i jagthus giver betinget fængsel og narkobehandling

Ringkøbing-Skjern

Havemandens julebord kan ikke overdrives: Jul og stearinlys går hånd i hånd for Claus Dalby

Ringkøbing

Naboerne ikke begejstrede, men udvalgsflertal siger ja til fodboldgolfbane trods risiko for støvgener

Kollegaer slækker på hygiejnen: Fagforening efterlyser mere 'corona-politi'

Tarm

Se før og efter-billederne: Så meget er Tarm Kirke blevet forvandlet for seks millioner kroner

Skjern For abonnenter

Fire unge skarpskytter før DM: Vi har lidt nerver på!

Tarm

Landejendom med skøn udsigt solgt i budrunde: Prisen er en hemmelighed - indtil videre

Annonce