Annoncørbetalt indhold

4 hyppige spørgsmål omkring brystforstørrelse

Her er de 4 ofte spørgsmål omkring dette emne. Du kan læse mere om brystforstørrelse her.

1. Hvad er kapseldannelse?

Kapseldannelse er, når implantatet bliver hårdt efter en operation. Det sker ved, at kroppen danner en fortykket hinde omkring implantatet som reaktion på et fremmedlegeme i kroppen.

Heldigvis opstår kapseldannelse yderst sjældent og i takt med, at brystimplantaternes kvalitet er forbedret, er forekomsten faldet til under 5% i løbet af de sidste 5 år.

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi er en femårig kapselforsikring altid inkluderet i prisen. Det betyder, at skulle du være uheldig at udvikle en kapseldannelse, så udskifter vi implantatet og fjerner kapseldannelsen uden ekstra omkostninger for dig.

2. Hvad må jeg i tiden efter min operation?Efter en brystforstørrende operation er det først og fremmest vigtigt at give kroppen ro, så den kan komme sig. Når man indsætter implantater i brystet skaber man et indvendigt sår, som skal hele. Derfor skal man så vidt muligt undgå store armbevægelser, for at undgå at såret hæver op og for at undgå yderligere smerter.

Har man et stillesiddende arbejde f.eks. kontorarbejde, kan du vende tilbage 10-14 dage efter operationen. Ved et fysisk krævende arbejde anbefaler vi at vente til 3-4 uger efter operationen. I forhold til motion, så bør hård fysisk træning, vægtløftning og kontaktsport undgås de første 8 uger efter operationen. Let fysisk træning, som f.eks. cykling kan derimod påbegyndes 3-4 uger efter operationen.

3. Hvem skal operere mig?

Det giver tryghed at vide, hvem der helt specifikt skal operere dig. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi er det vores plastikkirurg Philip Pfeiffer som foretager de plastikkirurgiske behandlinger. Philip har mange års erfaring med kosmetisk kirurgi og har specialiseret sig inden for brystforstørrende operationer og ansigtskirurgi. Til forundersøgelsen vil du møde Philip for første gang og blive vejledt godt igennem behandlingsforløbet fra start til slut. Din tryghed vil altid være vores højeste prioritet og vi mener, at det er med til at gøre din oplevelse endnu trygge at du bliver fulgt af den samme kirurg hele vejen igennem.

4. Hvad koster det at få lavet bryster?

Prisen for en brystforstørrende operation vil variere, alt afhængig af hvilken slags brystforstørrelse, der er tale om samt hvilke implantater, der bruges. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi vægter vi kvalitet og professionalisme højt, hvilket vi sikrer med de bedste teknikker og kyndig vejledning. Sådan sikrer vi at vores patienter får så smukke og vellykkede resultater som muligt.

Denne artikel er sponsoreret af plastikkirurg Philip Pfeiffer.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.