Annonce
Navne

36 nye produktionsledere

Fra Asmildkloster Landbrugsskole dimitterede torsdag den 30. januar 2020 intet mindre end 36 Produktionsledere. Pressefoto

Ringkøbing-Skjern: Fra Asmildkloster Landbrugsskole dimitterede torsdag den 30. januar 2020 intet mindre end 36 Produktionsledere. Nogle fortsætter deres lederuddannelse som Agrarøkonom med start den 10. februar 2020, mens andre skal ud og bruge deres nyerhvervede kompetencer til gavn for Danmarks Landbrug. Produktionslederne blev fejret ved en Dimissionsfest med 200 gæster på skolen.

Ved samme lejlighed uddelte skolens elevforening anerkendelser for "Holdets kammerat" og "Højeste gennemsnit" - Begge anerkendelser tog Emil Bøge Christensen sig af.

Produktionslederne er:

Anders Bønnelycke Nørgaard, Storvorde.

Anders Mellbak Branth, Skelhøje.

Anders Nowack Krogstrup Kristensen, Aulum.

Anders Rahbek Konge, Hammel.

Daniel Bredvig Sundgaard, Ørnhøj.

Emil Axel Bangsgaard Ildved, Hvalsø.

Emil Bøge Christensen, Vinderup.

Gigi Vasiliu, Holstebro.

Jacob Jensen, Sommersted.

Jacob Knudsen, Karup.

Jacob Villensgaard, Struer.

Jacob Balsby Hansen, Esbjerg.

Jakob Røjkjær Pedersen, Holstebro.

Jennifer Helweg Møller, Rødkærsbro.

Jonas Kjærgaard Pedersen, Tjele.

Jonas Nørgaard Lading, Spjald.

Karine van Harten, Langå.

Kasper Østergaard Jensen, Ans By.

Kathrine Greve, Grenaa.

Lasse Østergaard Jensen, Kibæk.

Line Sønderby Kristensen, Vemb.

Maria Boel Pedersen, Sørvad.

Marie Vad Eskildsen Jørgensen, Ulfborg.

Martin Maag Sahlholt Lauritsen, Lemvig.

Mathias Rasmussen, Stoholm.

Mathias Bak Nielsen, Iglsø.

Michael Rasmussen, Skjød.

Rasmus Steffensen, Nykøbing Mors.

Rasmus Guldborg Jacobsen, Midstrup.

Rasmus Præstkjær Mikkelsen, Ry.

Rasmus Skytte Raahede, Sørvad.

Simon Øgendahl Damgaard, Vildbjerg.

Søren Møller Mortensen, Læsø.

Terese Plambech Andersen, Bjerringbro.

Thomas Bundgård Nielsen, Holstebro.

Annonce
Emil Bøge Christensen blev "Holdets kammerat". Han fik også "Højeste gennemsnit". Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Dagbladet mener: Man bliver stolt over de fastboendes 'folkebevægelse'

Man bliver flov overfor turisterne. Sådan lyder den korte, kontante begrundelse for et initiativ, der forleden fik 20 lokale frivillige til at trække i gummistøvlerne og trodse møgvejret for at bruge deres lørdag på at samle de store mængder affald op, som i månedsvis har skæmmet grøfterne langs Klitvejen. Bag initiativet står Hvide Sande-parret Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen. Det er dem, der har følt sig så flove over at se den smukke Margueritrute omdannet til en skamfuld skralderute, at de har valgt at tage affaldssækken i egen hånd og gøre noget ved sagen. I første hug blev 74 sække fyldt med øldåser, flasker, slikposer og meget andet skidt. 74 sække! Men der er såmænd tilstrækkeligt med skrald tilbage til, at man kan samle lige så meget op og mere til, når succesen gentages lørdag 29. februar - selvfølgelig forudsat, at der også denne gang dukker en pæn flok frivillige kræfter op, som vil bruge lidt af weekenden på en fælles forskønnelse af grøftekanten. De store mængder affald dukkede op til overfladen, da kommunens folk for nogle måneder siden rensede grøfterne op for at gøre dem i stand til bedre at kunne tage de store mængder af regnvand. Der var røster fremme om, at kommunen burde rydde op efter oprensningen, men afdelingsleder for Vej og Park Kristian Korsholm måtte med beklagelse afvise, at det kunne komme på tale. Det ville kræve mandetimer, der ikke er budget til, forklarede han. Det er sund fornuft, at kommunens ressourcer lige nu gør bedst fyldest ved at blive brugt på at skaffe afløb for de enorme vandmængder. Og det er udtryk for et beundringsværdigt borgersind, når private mennesker som Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen ikke nøjes med at brokke sig over kommunen eller måske rense lidt på egen matrikel, men i stedet går forrest i en hel lille 'folkebevægelse'. Herfra letter vi på sydvesten og bukker i stor respekt for initiativet. Mennesker som jer er der god grund til at være stolt af! Der er mulighed for at blive en del af 'bevægelsen', hvis man møder op på parkeringspladsen ved genbrugsstationen i Hvide Sande lørdag 29. februar klokken 10. Det er ganske gratis at deltage. Og hvis andre byer skulle lade sig inspirere, fortæller vi gerne om det i Dagbladet.

Annonce