Ringkøbing

33 søger sporty direktørjob

Idrætsorganisationen DGI er blandt andet kendt for at arrangere store landsstævner hvert fjerde år. Billedet her er fra Aalborg, der var værtsbby i 2017. Arkivfoto: Yilmaz Polat

DGI Vestjylland er på udkig efter en ny direktør, der skal afløse Frank Mosgaard Kristiansen - han takker af efter to år på posten.

Ringkøbing-Skjern: Fristen for at søge en stilling som direktør for DGI Vestjylland udløb klokken otte torsdag morgen, og bestyrelsesformand Per Østergaard sidder nu med 33 ansøgninger.

Og han er umiddelbart godt tilfreds med udvalget:

- Det er en rigtig god blanding fra alle dele af erhvervslivet. Og der er selvfølgelig også nogle DGI-folk imellem, siger Per Østergaard.

Forud for ansøgningsfristen fik han 35 henvendelser per mail og telefon, mens tre-fire interesserede var på besøg hos bestyrelsesformanden:

- Man kan ikke helt sammenligne det med et almindeligt direktørjob, da der her også er et element, der hedder de frivillige, tilføjer Per Østergaard.

Han siger videre, at "vi synes, vi har formået at have vind i sejlene i DGI":

- Folk har fundet ud af, at det er vigtigt med motion.

Man kan ikke helt sammenligne det med et almindeligt direktørjob, da der her også er et element, der hedder de frivillige

Per Østergaard, formand for bestyrelsen, DGI Vestjylland

Chef blev headhuntet

Den kommende direktør for DGI Vestjylland med kontor i Ulfborg afløser Frank Mosgaard Kristiansen, der er blevet headhuntet af et sjællandsk firma. Han blev ansat hos DGI 1. januar 2017.

Når bestyrelsen har kigget nærmere på de 33 ansøgninger, bliver et mindre udvalg indkaldt til samtale tirsdag 13. november, og to dage senere er samtalerunde nummer to plottet ind i kalenderen.

Nogle af de personlige kompetencer, der bliver vægtet højt ved en ansøger, er blandt andet, at vedkommende kan navigere i en kompleks organisation, og at han eller hun er en stærk kommunikator.

Målet er at få stillingen besat med virkning fra årsskiftet:

- Men vi venter gerne en måned på den rigtige, siger Per Østergaard.

DGI Vestjylland dækker kommunerne Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer og Lemvig.

0/0
Ringkøbing

The Rocking Ghosts på Fjordgården

Ringkøbing

Konfirmation i Torsted kirke søndag 28. april klokken 10:00

Ringkøbing

Konfirmation i Ringkøbing Kirke, den 28. april klokken 10.00

Ringkøbing

Masja udgiver dogme-plade