Annonce
Håndbold

33-20 - færdigt arbejde af Rækker Mølle Håndbolds herrer

Tobias Simonsen var meget stærkt spillende med ni scoringer, da Rækker Mølle Håndbold vandt i Esbjerg. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Fuld koncentration og tungt pres på modstanderne hele kampen gav Rækker Mølle Håndbold en sikker sejr på 33-20 ude over SGI Esbjerg 2 i 2. division herrer.

Esbjerg: Rækker Mølle Håndbold leverede en koncentreret og flot indsats, da de søndag uden problemer vandt 33-20 ude over SGI Esbjerg 2.

_ Og det var endda uden Mathias Skræddergaard og Christian Jespersen. Nu er det ikke sikkert, de kan spille sig på holdet igen, lød det muntert fra træner Rasmus Hansen i bilen på vej hjem fra Esbjerg.

Planen var at holde højt tempo og løbe kontra, så snart det var muligt. Esbjerg skulle køres møre.

- Det lykkedes fantastisk flot. Vi dækkede mest 6:0, og i perioder lidt mere offensivt. Det hele fungerede, så vi scorede otte mål på kontraløb i første halvleg. Det var meget afgørende, fortalte Rasmus Hansen.

Allerede da holdene gik på banen til anden halvleg, havde Rækker Mølle fornemmelsen af, at Esbjerg havde givet op. Det var da heller ikke meget, hjemmeholdet kom med efter pausen.

- Vi havde heldigvis energi og vilje til at holde et tungt tryk på dem resten af kampen. Koncentrationen var i orden hele vejen igennem, og der var meget flotte præstationer af målmand Morten Ronald og af Tobias Simonsen. Jeg er meget tilfreds med det, der blev leveret hele vejen rundt, sagde Rasmus Hansen.

2. division herrer

SGI Esbjerg 2-Rækker Mølle Håndbold 20-33 (11-16)

Målscorere Rækker Mølle: Tobias Simonsen 9, Hans Chr. Fangel 6, Simon Madsen 5, Mathias Hejsel 3, Thomas Bertelsen 3, Frederik Holm 2, Mathias Hedegaard 2 og Christian Hedall 1. Straffekast: Esbjerg 4 (4 mål), Rækker Mølle ingen. Udvisninger: En til hvert hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce