Annonce
Ringkøbing-Skjern

32 på en uge: Søndagens coronatal tæller 11 nye smittede

Der er fundet flere nye corona-varianter i Danmark. Det er endnu uvist, om der er fundet nye varianter i Ringkøbing-Skjern Kommune. Grafik: Cecilie Thusing Nielsen

Ringkøbing-Skjern: Søndagens opgørelse fra Statens Serum Institut (SSI) over corona-situationen viser, at smitten stadig er for opadgående i Ringkøbing-Skjern Kommune.

11 personer fra kommunen er konstateret positive med Covid-19 i opgørelsen, der dækker over 27 timer, da der var tekniske fejl i lørdagens corona-tal fra SSI.

Dermed har kommunen fået 32 nye smitte i løbet af de seneste syv dage. Det bringer incidens-tallet, som er smitten per 100.000 borgere, op på 56,6. Det er det højeste siden midten af januar.

I alt er der på landsplan bekræftet 513 personer smittet med covid-19 opgjort over 27 timer, oplyser SSI. Antal af indlagte er steget med 13 til 224.

Samtidig er der fundet 15 nye tilfælde med andre corona-virusvarianter, heriblandt den sydafrikanske variant. Det har sundhedsminister Magnus Heunicke (S) oplyst på Twitter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Ringkøbing

Østjysk virksomhed rykker til Vestjylland

Annonce