Annonce
Tarm

30 gode år - og Rita vi får

Der var blomster og velkommen til Rita Spijkerman, ny købmand i Ådum. PR-foto

Ådum: Ådums velholdte købmandsbutik er fyldt 30 år. Husets bestyrelsesmedlemmer var enige om, at det skulle fejres og inviterede til fest på Købmandstorvet til gratis helstegt pattegris med tilbehør.

Anker Danielsen satte teltet op på parkeringspladsen, og der blev dækket op til 150 gæster. Kl. 03 søndag morgen tændte Anker for grillen, og kl. 12 stod han og Klaus Gammelgaard klar til servering.

Det blev noget af et tilløbsstykke. Gæsterne strømmede til, og der blev hurtigt en lang kø. Ståpladser ved borde udenfor blev også benyttet, og godt 250 blev bespist ved festmåltidet.

Annonce

Afskedstaler

Formand for Ådum Købmand Bjarne Bundgaard var den første taler. Han takkede husets bestyrelse for en stor indsats, og derefter Brian Pedersen, der havde sidste dag som købmand i Ådum.

- Du har haft stor betydning for Ådum, er en god iværksætter og har den styrke, at du er god til at huske folk, deres navne, og hvad der sidst blev snakket om, sagde han.

Herefter fik den nu tidligere købmand overrakt en kurv med gaver og rejsecheck fra en lokal indsamling.

Niels Møller Hansen tog ordet:

- Brian, er du klar over, at du har betydet utrolig meget for kunderne i Ådum. Det gælder både dit smil, din hukommelse og væremåde over for alle, fra børn til ældre. Du har gjort det så dygtigt.

Brian Pedersen rettede en tak til alle i bestyrelse nu og tidligere, medarbejdere og frivillige og kunderne og understregede, at han har været glad for årene her.

Bjarne Bundgaard præsenterede herefter Rita Spijkerman, der er ansat som ny købmand i Ådum: - Vi glæder os til, Rita kommer om en uge, og opfordrer alle til at komme og møde Rita.

/ Bodil

Annonce
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Annonce