Vestjylland

30-årige Camilla har åbnet skønhedssalon: Jeg tror på byen!

Camilla Chrois tror på, at der er kunder nok til at kunne arbejde fuldtid i den netop åbnede skønhedsklinik på Bredgade i Ulfborg. Foto: Jan Briks

Camilla Chrois har åbnet ny skønhedsklinik i Ulfborg - og hun tror i dén grad på projektet - og byen.

Ulfborg: Hun var egentlig færdig som sosu-hjælper, og havde arbejde hos hjemmeplejen i Ulfborg. Men efter fire måneder stod det klart, at det ikke var den vej, 30-årige Camilla Chrois ville gå:

- Jeg vil ikke sige, at jeg var træt af, at være sosu-hjælper, men jeg følte bare ikke, at jeg havde nok tid sammen med folk - det gik nogle gange lidt for hurtigt, siger hun.

Derfor skiftede hun sosu-arbejdet ud med en kosmetolog-uddannelse. Og nu - efter et par måneders barsel - har hun åbnet egen klinik i Ulfborg.

- Det var tanken, da jeg tog den her uddannelse, at det også var for at få mit eget - at være selvstændig. Jeg havde mange overvejelser om, at starte klinikken derhjemme, men det gør meget at have kolleger, som man kan sparre med, siger Camilla Chrois, der i fredags havde åbningsreception i Helsehuset i Ulfborg, hvor yderligere en akupunktør og en kranio-sakral-terapeut har til leje.

- Det gør også noget for miljøet, at der er aktivitet hernede, og så kan vi reklamere lidt for hinanden også, siger hun.

- Jeg tror på byen!

Siden hun åbnede i fredags - med første arbejdsdag mandag - har der allerede været syv kunder igennem Clinik Chrois, der laver ansigts- og voksbehandlinger.

- Så jeg tror på byen! Og jeg tror på, at der er kunder nok til, at jeg kan have det her fuldtid, siger Camilla Chrois, der har sat alt på ét bræt, da hun ikke har arbejde ved siden af.

Og når kunderne indtil videre kommer fra både Ulfborg, Vemb og Holstebro, og kalenderen så småt bliver mere og mere fyldt med bookinger, giver det håb for fremtiden - selvom det er en lille by, klinikken har hjemme i.

- Jeg ville ikke åbne klinik i Holstebro eller Ringkøbing, for der er konkurrencen større - her har jeg stort set ingen konkurrenter, siger hun.

Den travle juletid

Selvom kunderne har travlt i december, er det ikke nogen dårlig måned at åbne i.

- Det er jo klart, at folk shopper jo ikke på fuld udblæsning her i julen, men alligevel har der været mange inde, og der er også mange, der køber gavekort, siger Camilla Chrois, der indtil videre har solgt ti af slagsen - alene inden for de første par dage.

0/0
Annonce
Annonce
Vestjylland For abonnenter

Flemming var rask, da han kom på sygehuset - men svækket og syg, da han slap ud

Annonce
Vestjylland

Prinsesse Marie kaster glans over Tirpitz

Vestjylland

Nymindegab Kro blev hædret som "bedste restaurantoplevelse" for tredje gang

Vestjylland

Dronningen og kronprinsesse Mary besøger Nymindegab

Tophistorier

Vestjylland

Håndboldherrer sendte hoteller på overarbejde

Vestjylland

Genvalgt HK-formand: Det er gået den helt forkerte vej med arbejdsmiljøet

Vestjylland

Dropper planer om vindmøllepark ved Husby