Annonce
Ringkøbing-Skjern

3-3 mod Blåbjerg var nærmest et ubrugeligt resultat for RIF 2 i bunden af serie 1

Christian Pinholt kom ikke på banen for Ringkøbing IF i danmarksserien, og så var han i stedet parat til kamp for RIF 2, hvor Christian Pinholt scorede til 1-0. Arkivfoto: Henrik Olesen
Annonce

Ringkøbing: Ringkøbing IF 2 gjorde tingene endnu mere besværlige for sig selv i serie 1 ved kun at spille 3-3 hjemme mod bundholdet Blåbjerg.

- Ja det resultat var nærmest ubrugeligt for os. Vi kan stadig selv afgøre tingene, men det bliver væsentligt sværere uden tre point i dag, fortalte RIFs træner Niels Henrik Larsen.

RIF 2 kom planmæssigt i front efter 20 minutter, hvor Blåbjerg blev overspillet. Johan Søndergaard Larsen spillede Christian Pinholt fri til scoring.

- Vi skulle lukke kampen i den fase. Der var andre muligheder, men i stedet blev vi frustrerede. Først over en advarsel til Johannes Paustian og senere på grund af en udligning efter hjørnespark, hvor dommeren og en linjedommer snakkede længe, inden de godkendte scoringen, fortalte Niels Henrik Larsen.

I pausen var RIF 2 enige om, at de skulle fortsætte med at spille bolden rundt, for så ville der komme flere målchancer.

- Vi fik plads til det, for Blåbjerg stod dybt. Men de havde et par lynhurtige folk i front, og dem kunne vi ikke holde i kontrastød, fortalte Niels Henrik Larsen.

Blåbjerg kom på 2-1 på et selvmål, da Johannes Paustian blev ramt af en ripost.

Kort efter blev det 2-2. Anders Søgaard Vesterbæk scorede smukt på hovedstød efter hjørnespark. Men igen kom Blåbjerg i front på en friløber.

- Vi fik udlignet på et flot skud fra kanten af feltet af  Daniel Kristensen. Efter det havde Anders Vesterbæk et forsøg på stolpen, Casper Hagde Jessen brændte alene igennem, ogd er var et par løse muligheder mere. Vi var ikke kyniske nok i begge ender af banen, og det blev dyrt, fortalte Niels Henrik Larsen.

Serie 1 pulje 9

Ringkøbing IF 2-Blåbjerg IF 3-3 (1-1)

Mål: 20. minut: 1-0 ved Christian Pinholt. 38. minut: 1-1. 60. minut: 1-2. 63. minut: 2-2 ved Anders Søgaard Vesterbæk. 72. minut: 2-3. 81. minut: 3-3 ved Daniel Kristensen. En advarsel til RIFs Johannes Paustian efter 33 minutter. RIF 2 skiftede Zacharias Sørensen og Marcus Maarbjerg Nielsen ud med Casper Hagde Jessen  og Kristian Bilberg efter 60 minutter, og efter 70 minutter blev Morten Sørensen sat på banen for Anders Vesterbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

108 millioner kroner skal sende Robotti ud i verden: Virksomhed med vestjyske rødder og fabrik i Lem tiltrækker kæmpe investering

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Tre anbefalinger: Sådan får man udenlandske arbejdere til at slå sig ned i Vestjylland

Skjern Håndbold

Mathias Gidsel kan få debut på A-landsholdet: Tre spillere med Skjern-relation skal spille Danmark til EM

Annonce