Annonce
Håndbold

28 mål og hele 17 afbrændere af Rækker Mølle Håndbolds herrer

Lasse Kirkeby scorede to gange, da Rækker Mølle Håndbold vandt i Silkeborg. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Rækker Mølle Håndbold kom et skridt nærmere andenpladsen med en sejr i Silkeborg og Skjern Håndbolds overraskende sejr over Faaborg.

Silkeborg: Med Skjern Håndbolds friske sejr i baghovedet over Faaborg kunne Rækker Mølle Håndbold gå ind til kampen mod Silkeborg/Voel med bevidstheden om, at en sejr ude over bundholdet ville bringe Rækker Mølle et fint skridt nærmere andenpladsen.

Den sejr fik Rækker Mølle.

- Men det var lidt som frygtet. Silkeborg/Voel spillede altså friskt til. For os er de svære at spille mod, og de giver altså alt, de har, fortalte Rækker Mølles træner Rasmus Hansen.

Hans tropper kom hurtigt foran 4-1.

- Vi stod godt i forsvaret, og vi løb kontra. Men vi fik aldrig lukket kampen. Flere gange havde vi muligheder for at bringe os foran med seks-syv mål, men det lykkedes aldrig, fordi vi brændte alt for meget. Vi har talt op til, at vi smed 17 muligheder for scoringer væk. At vi så alligevel kunne score 28 mål, fortæller en del om, at vi altså spillede ganske godt i angrebet. Kampen var lidt for rodet, men sejren var aldrig det mindste i fare, sagde Rasmus Hansen.

2. division herrer

Silkeborg/Voel 2-Rækker Mølle Håndbold 25-28

Målscorere Rækker Mølle: Mathias Skræddergaard 7, Mathias Hedegaard 5, Nicklas Hammer 4, Hans Chr. Fangel 3, Lasse Kirkeby 2, Simon Madsen 2, Mathias Hejsel 2, Christian Jespersen 1, Kristian Hedall 1 og Thomas Bertelsen 1. Straffekast: Ingen i hele kampen. Udvisninger: Direkte rødt kort til Silkeborg/Voel lige før pausen og yderligere fire udvisninger, tre udvisninger til Rækker Mølle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Kære transportudvalg: Det er tid til handling på Rute 15

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune går det godt. Vi har en lav ledighed, erhvervsmæssig vækst - og vi har lige fået bekræftet, at vi er den foretrukne feriedestination for tyske turister i Danmark. Men vi risikerer, at udviklingen stopper, hvis Christiansborg ikke tager ansvar for hele Danmarks infrastruktur. I dag holder Folketingets Transportudvalg møde, og vi har fået 15 minutter til at forklare, hvorfor det er så presserende, at Rute 15 bliver udvidet til en 2+1 vej på strækningen mellem Herning og Ringkøbing. Rute 15 er en af kommunens vigtigste livslinjer til resten af landet. Men tæt trafik, dårlig sikkerhed og tung trafik af blandt andet store vindmølletransporter, mælketankbiler og landbrugsmaskiner sænker fremkommeligheden og gør det både farligt og vanskeligt at overhale. Vi har derfor brug for en bredere, bedre og mere farbar vej. På finansloven for 2019 blev der afsat penge til en såkaldt VVM-redegørelse. Nu har vi brug for, at der også afsættes de nødvendige midler, så arbejdet med at udvide Rute 15 kan gå i gang, så snart VVM-undersøgelsen er afsluttet. I Ringkøbing-Skjern Kommune viser vi år efter år, at vi er konkurrencedygtige og omstillingsparate. Vores virksomheder har landets højeste produktivitet, og vores BNP pr. indbygger er svimlende 23 procent højere end landsgennemsnittet. Men de positive resultater kommer ikke af sig selv. På Dansk Industris måling af erhvervsvenlighed ligger Ringkøbing-Skjern Kommune på en fortjent tredjeplads. Det er vi stolte over, men vi ved også godt, at det er en tredjeplads, som det bliver svært at fastholde i de kommende år. Ikke mindst fordi infrastrukturen trækker os ned i den samlede bedømmelse. I kategorien ”Infrastruktur” ligger vi på en sølle 79. plads ud af de 93 deltagende kommuner. Virksomhederne i kommunen er afhængige af fremkommeligheden på Rute 15, og derfor efterlyser de i høj grad også bedre infrastruktur for at kunne skabe flere arbejdspladser og endnu mere vækst. I fællesskab argumenterer vi for, at hele Danmark skal kobles på den nationale infrastruktur. Vi forlanger ikke motorveje eller hurtigtog, men vi er nødt til at insistere på, at de indfaldsveje, der skal sikre, at vi kan udnytte det store potentiale, der ligger i hele Danmark bliver prioriteret på Christiansborg. Det er dét, vi vil gøre, når vi mødes med Folketingets Transportudvalg i dag.

Annonce