Annonce
Hvide Sande

27-årig har åbnet galleri: Jens sætter lidt mere kulør på Søndervig

Bag Jenno's Galleri står 27-årige Jens Andersen, der er overbevist om, at Søndervig er det helt rette sted at vise sin kunst frem. Foto: Johan Gadegaard
Jens Andersen har åbnet Jenno's Galleri på Badevej i Søndervig, hvor de første malerier allerede har skiftet ejermand.
Annonce

Søndervig: - Jeg synes, der mangler noget farve og noget liv i Søndervig.

Sådan siger 27-årige Jens Andersen, der siden sommeren 2018 har stået og malet i garagen hjemme i Aulum mellem Holstebro og Herning. Men nu har han taget penslen i den anden hånd ved at åbne eget galleri i den vestjyske badeby:

- Det er rart at komme ud at snakke med nogle mennesker og være lidt social, tilføjer Jens Andersen, der har lejet sig ind i lyse lokaler på Badevej 11 i Søndervig.

Inspirationen til at kaste sig ud i et liv som kunstner kom over Jens Andersen, da han stod og stirrede på nogle kedelige, hvide vægge derhjemme. Det eneste maleri, han havde hængende, var det klassiske af redningsmanden med fuldskæg og en pibe i munden.

Jens Andersen fandt det nødvendigt at ændre på tingenes tilstand, så til en start skabte han på egen hånd tre malerier til sig selv og ét til et familiemedlem i Sverige. Langsomt blev der vist interesse for Jens Andersen malerier, der altså nu er til skue og til salg i Jenno's Galleri.

Annonce

Sofa er også til salg

Galleriejeren oplever stor interesse for at kigge nærmere på hans værker, der koster op mod 8000 kroner. Men det er også muligt at købe et håndmalet Jenno-krus til 100 kroner.

- Jeg har allerede solgt tre billeder, siger Jens Andersen, der oprindeligt er uddannet tagdækker.

I sit galleri er han såmænd også klar til at sælge nogle af sine vintage-møbler, hvis en kunde kommer med et ønske om at få lige præcis den sofa hjem at stå i privaten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Annonce