Annonce
Skjern

De Grønne Skovnisser er på spil igen: 25.000 kroner til nyt Julspor på Bundsbæk Mølle

De Grønne Skovnisser kommer igen ind til Bundsbæk Mølle for at hjælpe med at holde jul, og et sponsorat fra Nordea-fonden hjælper med en ny seværdighed i år. Pressebillede
De Grønne Skovnisser kommer igen ind til Bundsbæk Mølle for at hjælpe med at holde jul, og et sponsorat fra Nordea-fonden hjælper med en ny seværdighed i år.
Annonce

Skjern: Nordea-fonden støtter Jul på Bundsbæk Mølle med 25.000 kroner, og det betyder, at man i år kan opleve De Grønne Skovnissers Julspor, der leder gæsterne ind i De Grønne Skovnissers Verden, hvor mystik, magi og meget mere finder sted. På Julsporet kan man blive klogere på julens traditioner og sange, og man kan glæde sig over at gå på opdagelse i en verden af gran og guirlander.

- Støtten fra Nordea-fonden er gået til at lave det helt nye "Julspor", der på en sjov og lærerig måde binder Bundsbæk Mølle og Det Grønne Skovnisseversitet, der ligger i Dejbjerg Jernalder, sammen. "Julsporet" tager udgangspunkt i De Grønne Skovnisser, og derfor spiller naturen selvfølgelig også en helt særlig rolle, fortæller Caroline E. Larsen, der er projektleder på Jul på Bundsbæk Mølle, i en pressemeddelelse.

Thomas Hammelev Larsen, filialdirektør i Nordea, der overrakte checken, fik som en af de første vist det nye "Julspor" frem.

Filialdirektør i Nordea, Thomas Hammelev Larsen, overrakte checken, og i den forbindelse fik han vist det nye “Julspor” frem. PR-foto
Annonce

Pyntet til jul

De Grønne Skovnisser har i næsten 25 år været en del af Jul på Bundsbæk Mølle. Nisserne bor i Bundsbæk Naturpark, og hvert år op til jul kommer de ind til Bundsbæk Mølle, hvor de hjælper Ringkøbing-Skjern Museum med at holde jul.

Når der er jul på Bundsbæk Mølle, er den dekoreret med julelys og granguirlander, og der er åbent i den gamle købmandshandel og i laden på møllen, hvor man kan få smagsprøver på lokale juledelikatesser.

Julsporet er åbent 7.-8. og 14.-15. december, og der er entre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

Børneforestilling HOV

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Coronavirus

Live: 1,3 millioner danskere tilbydes test for antistoffer mod corona

Annonce