Annonce
Navne

25 år på Troldhede Mejeri

Jette Sørensen kan den 1. august fejre 25 års Jubilæum på Troldhede Mejeri. Privatfoto
Annonce

25 år: Jette Sørensen kan den 1. august fejre 25 års Jubilæum på Troldhede Mejeri.

Det er en højt værdsat medarbejder som den 1. august 2020 kan fejre 25 års jubilæum på Troldhede Mejeri. Jette Sørensen er kulturbærer for et godt arbejdsmiljø, og dette smitter af på alle, hun samarbejder med.

Hun har gennem alle årene selvstændigt arbejdet som kontorassistent – og sidder i det daglige med økonomi opfølgning, support til lederne, uddannelse af medarbejderne, modtagelse af nye medarbejdere samt gæster.

Mange nye medarbejdere samt leverandører har gennem årene bemærket, at Troldhede Mejeri er et varmt sted at komme – Jette Sørensen har en stor del af æren for dette med hendes altid positive tilgang og menneskelige værdier.

Jette Sørensen har formået ikke blot at følge med udviklingen – hun har også præget udviklingen ved hele tiden at være på forkant med de opgaver, som måtte komme. Hun er effektiv og altid klar til nye spændende opgaver.

Hun har de sidste mange år taget ”Lead” for mejeriets uddannelses udvalg, og været en stor del af at sikre et uddannelsesløft til rigtig mange medarbejdere til stor gavn for både medarbejder og virksomhed.

I fritiden nyder Jette Sørensen at bo i Skjern med Dan og deres to drenge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern For abonnenter

Cykelforhandler har taget førertrøjen i værnemidler: Først var det håndsprit - nu rives mundbindene væk hos Sahl

Annonce