Annonce
112

23-årig smed flaske i hovedet på værtshusgæst

Den 23-årige fik en betinget fængselsdom for at kaste en flaske i ansigtet på en anden mand. Foto: Scanpix/Iris

SKJERN: Et natligt besøg på værtshuset Queens i Skjern har fået et dyrt udkomme for en 23-årig mand fra Skjern. Uvist af hvilke årsager kastede den 23-årige en flaske i hovedet på en jævnaldrende mand fra Skjern, så han fik skader på både læbe og tænder. Flaskekastet fandt sted natten til søndag 14. april i år, og for nylig var den 23-årige i retten i Herning, tiltalt for grov vold på grund af episoden.

I retten erkendte han at have kastet flasken. Han fik derfor en dom på 60 dages fængsel, som han dog ikke skal afsone, hvis han afholder sig fra at gøre noget lignende i en prøvetid på et år. Han blev også idømt 80 timers samfundstjeneste, ligesom han skal betale en erstatning på 3700 kroner til den unge mand, der blev ramt af flasken. Den 23-årige valgte ikke at anke dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce