Annonce
Ringkøbing-Skjern

23-årig narkopåvirket bilist uden kørekort og i en stjålen bil pløjede gennem rundkørsel med 150 km/t

Med mindst 150 km/t pløjede en 23-årige narkopåvirket bilist søndag middag igennem en rundkørsel ved Møldrup. Foto: Midtjysk Brand og Redning.
Rute 13 var søndag først på eftermiddagen spærret i noget tid ved Møldrup, da en ung med voldsom fart raserede rundkørsel ved Skivevej. Mirakel, at ingen kom noget til. En 23-årig mand fra Ringkøbing fremstilles i grundlovsforhør mandag.

Møldrup: Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi er ikke sen til at kalde det et mirakel, at ingen mennesker kom til skade, da en ung mand søndag middag var skyld i et stort trafikuheld på rute 13 ved Møldrup - lige ved Skivevejs-rundkørslen.

Med en fart sandsynligvis ikke under 150 km/t kom en 23-årig mand fra Ringkøbing kørende ind i rundkørslen. Inden han kom så langt, ramte han en bil, der blev skubbet væk fra vejen. Den 23-åriges bil fortsatte tværs over rundkørslen og ramte endnu en bil, der var på vej ind i den.

Derefter forsatte ulykkesbilen, væltede til sidst rundt og endte med bunden i vejret.

Annonce

Den 23-årige mand var påvirket af narko, sandsynligvis også spiritus. Han havde ikke kørekort, og i øvrigt var ulykkesbilen stjålet.

- De foreløbige undersøgelser viser, at han med stor sandsynlighed har kørt mindst 150 km/t. Det er et mirakel, at ingen kom til skade. Heller ikke den 23-årige, der er undersøgt på sygehuset. Han vil mandag blive fremstillet i grundlovsforhør for flere lovovertrædelser, oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 23-årige fremstilles mandag i grundlovsforhør ved Retten i Viborg. Han vil formentlig blive sigtet for uagtsom legemsbeskadigelse under skærpende omstændigheder. Her er strafferammen op til otte års fængsel. Derudover vil han blive sigtet for fareforvoldelse for andre. Også den paragraf har en strafferamme på otte års fængsel.

Det oplyser vagtchef Jesper Brøndum ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hvide Sande

'Hvide Sande' har stadig førstepladsen i danskernes tv-hjerter - og er nu kommet med i eksklusiv klub

Annonce