Annonce
Tarm

220 ildsjæle vil høre om fundraising

At skaffe penge til foreningens gode idéer kan være en udfordring. Nu kan foreninger og frivillige få idéer af professionelle. Illustration: Ringkøbing-Skjern Kommune
Interessen for at høre mere om, hvordan man skaffer penge til sine projekter er stor. Tilslutningen til Frivilligvest og Ringkøbing-Skjern Kommunes fundraising-arrangement onsdag aften er kommet bag på arrangørerne.

Tarm: Der bliver trængsel foran indgangene til Vestjysk Gymnasium i Tarm, når Frivilligvest og Ringkøbing-Skjern Kommune onsdag kl. 17-20.30 holder temamøde om fundraising.

Hele 220 ildsjæle fra frivillige foreninger og organisationer i hele kommunen havde nemlig tilmeldt sig mødet, da tilmeldingsfristen udløb i sidste uge.

- Det er fuldstændig overvældende. Jeg tolker den store interesse som et udtryk for, at der er masser af engagerede mennesker med gode idéer og projekttanker som de bare lige mangler økonomisk hjælp til at få ud over rampen, lyder det i en pressemeddelelse fra Lotte Finnerup. Som landdistriktskoordinator i Ringkøbing-Skjern Kommune tager hun imod ansøgninger til kommunens landdistriktspulje og kan bevidne, at der er langt flere idéer til projekter, end der er penge til i kommunens puljer.

- Selvfølgelig er de mange tilmeldte dermed også et udtryk for, at folk kigger i andre retninger for at skaffe penge til deres projekter, men det er også et udtryk for det vestjyske DNA, at vi er driftige og afsøger alle muligheder for at nå de mål, vi har sat os, mener hun.

Annonce

Store fonde er med

Temaaftenen starter med "10 gode råd om fundraising" fra Lotte Jensen, direktør i fundraising-firmaet Up Front Europe og slutter af med et oplæg af Michael Eis fra firmaet Boomerang om crowdfunding som et alternativ til traditionel fundraising.

Mellem de to oplæg er der blandt andet mulighed for at møde nogle af de store fonde som Trygfonden, DGI-puljerne, Nordea fonden og Velux fonden.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce