Annonce
Håndbold

22 minutter uden mål for Skjern-talenter og alligevel tæt på sejren: En ærgerlig fornemmelse

Mathias Tang smaskede ni mål ind, da Skjern Håndbolds ligareserver trods en målpause på 22 minutter formåede at hive et enkelt point hjem i sæsonåbneren. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Ligareserverne i Skjern Håndbold fløj afsted fra start, men så holdt talenterne en målpause så lang, at træneren ikke kan huske noget tilsvarende.

VOEL: De havde vundet alle fire træningskampe op til sæsonpremieren. Da Skjern Håndbolds ligareserver i 2. division bragte sig foran med 5-1 efter fem minutter mod Silkeborg-Voel KFUM, så det derfor ud til, at vestjyderne ville fortsætte stilen i sæsonåbneren.

Helt sådan gik det ikke. For fra at føre 5-1 i sæsonåbneren fredag aften koksede Skjerns talenter. 22 minutter skulle der gå, før de vestjyske gæster igen scorede.

- Det oplever jeg heldigvis ikke så tit. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har prøvet det, siger reserveholdstræneren i Skjern Håndbold, Allan P. Sørensen.

Annonce

Jeg står med en ærgerlig fornemmelse, efter vi ikke vandt, men jeg står også med en god fornemmelse over den moral, vi viste.

Allan P. Sørensen, reserveholdstræner, Skjern Håndbold

Spillet blev for individuelt

Skjern-spillerne førte selv bolden op og prøvede at sætte en mand af, uden spillet var oppe i fart, mens andre forsøgte at skyde fra 11 meter. Forsvaret fungerede omvendt mere end fint. Så da Skjern scorede igen, kunne de se, at de trods kun var bagud med tre mål: 9-6 til Silkeborg-Voel.

Den stilling holdt frem til pausen. Herefter spillede Skjern sig ind i kampen. Faktisk var de også tæt på sejren. Silkeborg-Voel udlignede bare med halvandet minut igen til 20-20. Herefter scorede ingen af holdene flere mål.

God moral fra et nyt, ungt hold

Det ene point ærgrer Allan P. Sørensen. For med succesen i træningskampene og den gode begyndelse på kampen, havde han troet på, Skjern kunne slå Silkeborg-Voel.

Omvendt er Skjerns reserver et ungt hold med syv nye spillere sammenlignet med den seneste sæson, hvor man med nød og næppe overlevede i 2. division. Derfor er reserveholdstræneren også godt klar over, at det tager lidt tid at få holdet til at hænge helt sammen. Det sås særligt på en dag, hvor holdet også manglede en naturlig stregspiller.

- Jeg står med en ærgerlig fornemmelse, efter vi ikke vandt, men jeg står også med en god fornemmelse over den moral, vi viste, siger Allan P. Sørensen.

2. division herrer

Silkeborg-Voel KFUM – Skjern Håndbold II 20-20 (9-6)

Målscorere for Skjern: Mathias Tang 9, Mathias Gliese 6, Oliver Juhl 3, Niklas Molke 1 og Jacob Kjær 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Benjamin og Christian jubler over studenterkørsel: Men vi skal huske at holde afstand bagefter

Annonce