x
Annonce
112

22-årig taget med 26.700 kroner og bunker af narko: Pengene kommer fra salg af jule-mandler

Foto: Sarah Christine Nørgaard/ Scanpix

Ulfborg: Politiet skal høre meget, før ørerne falder af.

Og ofte har betjentene fra politiets flex-patrulje hørt alle mulige undskyldninger og forklaringer mindst et par gange.

Men en 22-årig mand fra Ulfborg havde alligevel sin helt egen forklaring på, hvorfor han på en og samme tid havde hjemmet på Holmehaven i Ulfborg fyldt med euforiserende stoffer, var i besiddelse af salgsposer til stofferne og en vægt til at veje dem af med - samtidig med at han også lige lå inde med 26.700 kroner i kontanter.

- Han forklarede, at pengene havde han tjent ved at sælge de dér brændte mandler op til jul, fortæller politikommissær Knud Lauridsen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Den forklaring købte politiet dog ikke umiddelbart, da det efter et tip ransagede mandens hjem tirsdag formiddag.

Ud over pengene fandt politiet manden i besiddelse 23,4 gram kokain, 200 gram hash, fem gram MDMA (et stof i ecstasy-familien, red.), to LSD-frimærker, en større portion bezodiazepiner (receptpligtig nervemedicin, red.) og en større portion dopingmidler.

Politiet oplyser, at den 22-årige efter endt afhøring og konfiskation af stofferne, og pengene blev løsladt igen.

- Men vi skal nu have efterforsket sagen yderligere - herunder have gennemgået mandens telefon for at finde ud af, om vi kan komme videre med sagen, siger Knud Lauridsen.

Han oplyser, at politiet tidligere har stiftet bekendtskab med den 22-årige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Stemmer fra coronalandet: Såvejr, savn og mangel på svar

Leder For abonnenter

De hjælper bare for at hjælpe: Det er Danmark, når vi er bedst

Vi har jo oplevet anmeldere, der er kommet galt afsted ved at mene noget om bøger, de ikke har læst, og om koncerter, de ikke har hørt. Derfor denne varedeklaration: TV2’s ”Danmark står sammen” blev først sendt efter, at denne avis gik i trykken. Alligevel siger vi: Hvor var det godt. Det handlede nemlig om Danmark, når det er bedst, og om de danskere, der er bedst. Dem, der uden kold kalkule gør noget for deres medborgere. Vi har dem også til hverdag. Hundredtusindvis af frivillige i foreninger og socialt arbejde, men nu popper endnu flere op. Allermest selvfølgelig vores helte i sundhedssektoren suppleret af de tusinder af pensionerede læger og sygeplejersker, der sammen med medicinstuderende melder sig til tjeneste. De, der bringer mad til isolerede. Skolelæreren fra Varde, der kører rundt og hilser på sine elever. De, der arrangerer fællessang i baggårdene. Alle de, som på utallige måder hjælper bare for at hjælpe. Det er ikke bare godt. Det er også rørende, fordi det rammer lige i hjertet af det fællesskab, der trives i bedste velgående trods mange forfaldsmyter om, at vi lever i egoistiske tider. Og det er bare mere bevægende, når nogen gør og opnår noget sammen, end når det sker hver for sig. Vi kender det også fra sport. Det er enestående, når Viktor Axelsen og Mads Pedersen bliver verdensmestre med ketsjer og på cykel, men det giver ikke rigtigt en klump i halsen og fugt i øjenkrogen. Det gør det derimod, når vores håndboldmænd går amok i glæde over at være blevet verdensmestre, eller for den sags skyld, når et hold fodbolddrenge skriger glæden ud over at have vundet deres kreds i den laveste række. Fordi de hver især har gjort deres yderste for at vinde noget sammen. Sådan er det i hvert fald for denne skribent. Formentlig har mange andre det på samme måde. Det rører hjertet, når vi gør noget sammen og for hinanden. Derfor var det et fremragende program, TV2 sendte i aftes om et Danmark, der står sammen.

Annonce