Annonce
Ringkøbing-Skjern

21-årig mand dræbt i ulykke på Herningvej

Ringkøbing: En 21-årig mand fra lokalområdet har mistet livet ved den voldsomme ulykke i eftermiddags på Herningvej, øst for Ringkøbing.

De pårørende er blevet underrettet om dødsfaldet.

Det oplyser vagtchef Ole Vanghøj ved Midt- og Vestjyllands Politi ved 19-tiden.

Ulykken skete klokken 16.32, da den 21-årige kom kørende på Herningvej i vestlig retning. Han påkørte en forankørende personbil, der havde sænket farten for at afvente, at en forankørende traktor svingede væk fra vejen.

- Han snitter venstre bagskærm på den forankørende, mister herredømmet og kører over i modsatte vejbane og hamrer ind i en kassevogn, siger vagtchef Ole Vanghøj.

Kassevognen blev ført af en 61-årig mand, der svært kvæstet blev overført til regionshospitalet i Herning.

Føreren af den anden personbil og traktoren er uskadte.

Ulykken skete nogle kilometer øst for Dangrønt ved Lervangvej. Ved 19-tiden var vejen endnu afspærret. Omkørslen skete ad skete ad Lervangvej, Gl Landevej og Attenagrevej.

Annonce
Foto: Local Eyes.
Foto: Local Eyes.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: En flot økonomisk julegave til Skjern

Det er en flot julegave i utide, Skjern står til at modtage; en julegave, der på sigt kan komme til at betyde meget for byens - og hele kommunens - musikliv. I Dagbladet kan vi fortælle, at Realdania har givet arbejdsgruppen bag Remisen Skjern tilsagn om 850.000 kroner til at redde byens gamle remise. Målet er, at der i løbet af de næste år skal skabes et nyt spillested i det tidligere garageanlæg for tog. Og Realdania må virkelig tro på ideen; arbejdsgruppen havde kun søgt om 750.000 kroner, men fonden har valgt at lægge 100.000 kroner oven i, så nu har Remisen Skjern 850.000 kroner til at gå i gang med at sikre bygningens klimaskærm. Planen er at gå i gang med at tætne taget og lukke huller i murværket til foråret. Dermed ser der ud til, at den 100 år gamle bygning reddes, og det er godt af flere grunde. Remisen er et levende minde om den faktor, der mere end nogen anden har skabt Skjern - nemlig jernbanen. Det ville være sørgeligt, hvis den karakteristiske bygning skulle forsvinde. I Ringkøbing er der vist stadig en del, der ærgrer sig over, at det ikke lykkedes at redde Ørnhøjbanens gamle remise. Til gengæld er det så lykkedes at redde det gamle elektricitetsværk og gøre Generator til et spillested af betydning for hele kommunen. Mon ikke det også kan lade sig gøre i Skjern; Remisen har i alt fald de rammer, der skal til for at skabe et spændende kulturmødested midt i byen. Der er lang vej endnu, meget skal afklares, men med 850.000 kroner på bogen er projektets realisering kommet et vigtigt stykke længere; ikke mindst vil Realdanias donation give initiativtagerne endnu mere blod på tanden. I det hele taget er der grøde i miljøet omkring Vestjyllands traditionelle transport-rygrad, Længdebanen. I Tarm er man i fuld gang med forvandle den gamle stationsbygning til et kulturelt mødested, og i Ringkøbing arbejder man også med tilsvarende planer i den fredede stationsbygning. Til næste år er det i øvrigt 145 år siden, længdebanen åbnede for trafik. Et bedre bevis på dens fortsatte relevans end de forskellige kulturprojekter, der er på vej i dens uudnyttede bygninger, kan man ikke få.

Skjern

3F sammenligner overenskomster i omstridt sag: Fyldt med fejl, lyder kritikken fra Kristelig Arbejdsgiverforening

Annonce