Annonce
Ringkøbing

2000 billetter solgt til Rock i Ringkøbing: Vi håber, at det går

Niels Brandt, karismatisk forsanger i rockbandet The Minds of 99, får æren af at afslutte festen, når Rock i Ringkøbing brager løs lørdag 6. juli. Arkivfoto: Mads Hansen
The Minds of 99 og L.O.C er blandt trækplastrene til årets udgave af Rock i Ringkøbing, der bliver afholdt lørdag 6. juli.

Ringkøbing: Jens Hebroe sover udmærket om natten. Som mangeårig formand for foreningen bag Rock i Ringkøbing ved han alt om, at det går op og ned i showbusiness:

- Jeg er ved at være galvaniseret både indvendig og udvendig.

2018-udgaven af éndagsfestivalen blev ramt af svigtende billetsalg, og i flere måneder var Rock i Ringkøbing truet af konkurs. Den blev afværget, da der i midten af februar blev indgået et forlig med en kreditor.

På rekordtid lykkedes det at sammensætte et 2019-program, der lørdag 6. juli byder på navne som Johnny Madsen, Karl William, L.O.C og The Minds of 99. På de sociale medier gav det hurtigt genlyd hos folket, og ude i byen fornemmer Jens Hebroe også masser af positive vibrationer.

Men billetsalget er ikke just eksploderet. Der er solgt 2000:

- Det er både og ... det er okay, men det er ikke vildt godt, konstaterer Jens Hebroe og tilføjer:

- Jeg kan kun opfordre folk til at få købt en billet. Vi har fået mange tilkendegivelser på, at det er rigtig godt, at det er lykkedes os at komme videre. Nu skal folk vise, at byen og omegnen vil det her.

Annonce

Jeg er ved at være galvaniseret både indvendig og udvendig

Jens Hebroe, formand, Rock i Ringkøbing

Noget for enhver smag

I forbindelse med kloakering og sikring af strøm til oplevelsescentret Naturkraft har entreprenørmaskiner også været i gang på Engkær, hvor Rock i Ringkøbing holder til. Det har derfor været nødvendigt at ændre på festpladsen, der nu er mindre end normalt.

Ifølge Jens Hebroe vil festivalen balancere økonomisk, hvis der bliver solgt 3500 billetter:

- Vi håber på, det går, siger formanden, der generelt glæder sig over, at der igen og igen drysser verbale roser ned over musikprogrammet:

- Der er noget for enhver smag, tilføjer Jens Hebroe, der - trods alt - har en stærk tro på, at Rock i Ringkøbing 2019 kommer godt i land.

Sidste år havde bestyrelsen et håb om at kunne sælge mindst 5000 billetter til koncerter med blandt andre Thomas Helmig, Dizzy Mizz Lizzy, Hjalmer og Jacob Dinesen. Men da kassen blev gjort op, stod det klart, at billetsalget endte på skuffende 4400 styk.

Hovednavnene

På årets udgave af Rock i Ringkøbing spiller disse navne på hovedscenen - i nævnte rækkefølge:

Suckerpunch

Karl William

Djämes Braun

Johnny Madsen

L.O.C

The Minds of 99

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Annonce