Ringkøbing

2000 billetter solgt til Rock i Ringkøbing: Vi håber, at det går

Niels Brandt, karismatisk forsanger i rockbandet The Minds of 99, får æren af at afslutte festen, når Rock i Ringkøbing brager løs lørdag 6. juli. Arkivfoto: Mads Hansen
The Minds of 99 og L.O.C er blandt trækplastrene til årets udgave af Rock i Ringkøbing, der bliver afholdt lørdag 6. juli.

Ringkøbing: Jens Hebroe sover udmærket om natten. Som mangeårig formand for foreningen bag Rock i Ringkøbing ved han alt om, at det går op og ned i showbusiness:

- Jeg er ved at være galvaniseret både indvendig og udvendig.

2018-udgaven af éndagsfestivalen blev ramt af svigtende billetsalg, og i flere måneder var Rock i Ringkøbing truet af konkurs. Den blev afværget, da der i midten af februar blev indgået et forlig med en kreditor.

På rekordtid lykkedes det at sammensætte et 2019-program, der lørdag 6. juli byder på navne som Johnny Madsen, Karl William, L.O.C og The Minds of 99. På de sociale medier gav det hurtigt genlyd hos folket, og ude i byen fornemmer Jens Hebroe også masser af positive vibrationer.

Men billetsalget er ikke just eksploderet. Der er solgt 2000:

- Det er både og ... det er okay, men det er ikke vildt godt, konstaterer Jens Hebroe og tilføjer:

- Jeg kan kun opfordre folk til at få købt en billet. Vi har fået mange tilkendegivelser på, at det er rigtig godt, at det er lykkedes os at komme videre. Nu skal folk vise, at byen og omegnen vil det her.

Jeg er ved at være galvaniseret både indvendig og udvendig

Jens Hebroe, formand, Rock i Ringkøbing

Noget for enhver smag

I forbindelse med kloakering og sikring af strøm til oplevelsescentret Naturkraft har entreprenørmaskiner også været i gang på Engkær, hvor Rock i Ringkøbing holder til. Det har derfor været nødvendigt at ændre på festpladsen, der nu er mindre end normalt.

Ifølge Jens Hebroe vil festivalen balancere økonomisk, hvis der bliver solgt 3500 billetter:

- Vi håber på, det går, siger formanden, der generelt glæder sig over, at der igen og igen drysser verbale roser ned over musikprogrammet:

- Der er noget for enhver smag, tilføjer Jens Hebroe, der - trods alt - har en stærk tro på, at Rock i Ringkøbing 2019 kommer godt i land.

Sidste år havde bestyrelsen et håb om at kunne sælge mindst 5000 billetter til koncerter med blandt andre Thomas Helmig, Dizzy Mizz Lizzy, Hjalmer og Jacob Dinesen. Men da kassen blev gjort op, stod det klart, at billetsalget endte på skuffende 4400 styk.

Hovednavnene

På årets udgave af Rock i Ringkøbing spiller disse navne på hovedscenen - i nævnte rækkefølge:

Suckerpunch

Karl William

Djämes Braun

Johnny Madsen

L.O.C

The Minds of 99

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce