Annonce
Ringkøbing

2000 billetter solgt til Rock i Ringkøbing: Vi håber, at det går

Niels Brandt, karismatisk forsanger i rockbandet The Minds of 99, får æren af at afslutte festen, når Rock i Ringkøbing brager løs lørdag 6. juli. Arkivfoto: Mads Hansen
The Minds of 99 og L.O.C er blandt trækplastrene til årets udgave af Rock i Ringkøbing, der bliver afholdt lørdag 6. juli.
Annonce

Ringkøbing: Jens Hebroe sover udmærket om natten. Som mangeårig formand for foreningen bag Rock i Ringkøbing ved han alt om, at det går op og ned i showbusiness:

- Jeg er ved at være galvaniseret både indvendig og udvendig.

2018-udgaven af éndagsfestivalen blev ramt af svigtende billetsalg, og i flere måneder var Rock i Ringkøbing truet af konkurs. Den blev afværget, da der i midten af februar blev indgået et forlig med en kreditor.

På rekordtid lykkedes det at sammensætte et 2019-program, der lørdag 6. juli byder på navne som Johnny Madsen, Karl William, L.O.C og The Minds of 99. På de sociale medier gav det hurtigt genlyd hos folket, og ude i byen fornemmer Jens Hebroe også masser af positive vibrationer.

Men billetsalget er ikke just eksploderet. Der er solgt 2000:

- Det er både og ... det er okay, men det er ikke vildt godt, konstaterer Jens Hebroe og tilføjer:

- Jeg kan kun opfordre folk til at få købt en billet. Vi har fået mange tilkendegivelser på, at det er rigtig godt, at det er lykkedes os at komme videre. Nu skal folk vise, at byen og omegnen vil det her.

Jeg er ved at være galvaniseret både indvendig og udvendig

Jens Hebroe, formand, Rock i Ringkøbing

Annonce

Noget for enhver smag

I forbindelse med kloakering og sikring af strøm til oplevelsescentret Naturkraft har entreprenørmaskiner også været i gang på Engkær, hvor Rock i Ringkøbing holder til. Det har derfor været nødvendigt at ændre på festpladsen, der nu er mindre end normalt.

Ifølge Jens Hebroe vil festivalen balancere økonomisk, hvis der bliver solgt 3500 billetter:

- Vi håber på, det går, siger formanden, der generelt glæder sig over, at der igen og igen drysser verbale roser ned over musikprogrammet:

- Der er noget for enhver smag, tilføjer Jens Hebroe, der - trods alt - har en stærk tro på, at Rock i Ringkøbing 2019 kommer godt i land.

Sidste år havde bestyrelsen et håb om at kunne sælge mindst 5000 billetter til koncerter med blandt andre Thomas Helmig, Dizzy Mizz Lizzy, Hjalmer og Jacob Dinesen. Men da kassen blev gjort op, stod det klart, at billetsalget endte på skuffende 4400 styk.

Hovednavnene

På årets udgave af Rock i Ringkøbing spiller disse navne på hovedscenen - i nævnte rækkefølge:

Suckerpunch

Karl William

Djämes Braun

Johnny Madsen

L.O.C

The Minds of 99

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Skuespillere nyder at filme i Hvide Sande: 'Vi er bare så glade for, at det gode vejr er kommet'

Hvide Sande

Se fotos fra optagelse af tv-serie: Skuespillere klædt på til havnefest i 30 graders varme

Annonce