Annonce
Ringkøbing

20-årig mand fængslet: Bortførte ung kvinde til skov og slog hende

Politiet har anholdt en ung mand og sigtet ham for at bortføre og krænke en unge kvinde fra Ringkøbing. Foto: Michael Bager
Manden er også sigtet for at krænke kvinden seksuelt.

RINGKØBING: En 20-årig mand blev søndag varetægtsfængslet i fire uger i en alvorlig sag om frihedsberøvelse, grov vold og seksuel krænkelse af en 18-årig kvinde fra Ringkøbing-området.

Manden blev anholdt lørdag, efter at politiet havde fået en anmeldelse om den timelange episode, der fandt sted lørdag morgen.

Ifølge sigtelsen havde den 20-årige mand ved at true kvinden med vold fået hende ind i en bil, som han låste dørene på, så hun ikke kunne komme ud.

Annonce

Han kørte kvinden fra Ringkøbing til Mourier Petersens Plantage, der ligger mellem Røgind-Krydset og Brejningkrydset.

Her tvang han kvinden til at tage tøjet af og stå nøgen foran bilen og fik hende til at gøre ting ved sig selv.

Satte knæ på hendes hals

Manden hev kvinden i håret, så hun faldt til jorden, hvorefter han slog hende flere gange med både flad hånd og med knytnæve, ligesom han satte et knæ mod hendes hals, så hun havde svært ved at trække vejret.

Det er uvist, om den 20-årige mand har tilstået at have gjort de ting, som han er sigtet for, eller om han nægter sig skyldig. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre.

Resultatet blev dog, at manden, der kommer fra Sydøstjyllands Politikreds, som dækker Skanderborg, Horsens, Hedensted, Vejle, Billund, Kolding og Fredericia kommuner, blev varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Skjern Håndbold

Skjern-cheftræner efter kæmpe pokal-skuffelse: Det har været en sæson med røven i vandskorpen

Annonce