Annonce
Videbæk

19-årig smadrede bil og flygtede fra stedet: 'Skal det tage et liv, før der bliver gjort noget?'

Sådan ser Christina Madsens knap tre måneder gamle Suzuki Baleno ud i dag - efter at være blevet torpederet af en anden bil natten til søndag på Algade i Grønbjerg. Foto: Christina Madsen
34-årige Christina Madsen fik natten til søndag en brat opvågning, da en ung mand torpederede hendes bil på Algade i Grønbjerg.
Annonce

Grønbjerg: - Det er en skolevej, og om dagen går her mange børn. Skal det tage et liv, før der bliver gjort noget?

Christina Madsen, der er mor til to, er frustreret efter endnu en episode med et trafikuheld på Algade i Grønbjerg. Omkring klokken halv et natten til søndag vågnede hun og ægtemanden brat, da der lød et voldsomt brag foran familiens hus.

Fra soveværelset på første sal kiggede de straks ud, og Christina Madsen tænkte, 'hvor holder min bil?'


Kommunen har lavet indsnævringer af vejen i begge ender af Algade, men det har ingen effekt

Christina Madsen, Grønbjerg


Det viste sig, at hendes knap tre måneder gamle Suzuki Baleno var blevet skubbet omkring 50 meter væk - fra Algade 47 og hen til Algade 43, hvor Christina Madsens bil var ramt ind i en anden bil.

- Det er et generelt problem, at der bliver kørt for stærkt gennem byen. Kommunen har lavet indsnævringer af vejen i begge ender af Algade, men det har ingen effekt. Algade er meget lang, og der er nogle, der får høj fart på, siger den 34-årige social- og sundhedsassistent, der arbejder på Centerparken Ældrecenter i Videbæk.

Ifølge Christina Madsen er det fjerde gang i år, at der sker et trafikuheld midt på Algade.

Annonce

Sigtet for biltyveri

Christina Madsen fortæller, at den bil, der påkørte hendes Suzuki, også blev smadret ved sammenstødet - og efterladt lidt længere oppe ad Algade, hvorfra bilisten tog flugten.

Hun siger videre, at den pågældende havde taget en kammerats bil uden at have fået lov til det.

Ifølge Christina Madsen har den rette ejermand af bilen givet navnet på flugtbilisten til politiet, ligesom der også er styr på det forsikringsmæssige efter den voldsomme påkørsel.

Vagthavende hos Midt- og Vestjyllands Politi, politikommissær Lars Even, oplyser, at politiet senere på søndagen fandt frem til manden, der var løbet fra stedet.

Det drejer sig om en 19-årig mand fra Ulfborg, og han er nu sigtet for biltyveri og for ikke at have generhvervet sit kørekort.

Christina Madsen ved endnu ikke, om Suzuki Baleno'en fra 3. oktober er totalskadet, men den har tidligere været gennem en større tur på værkstedet. For to måneder siden var hun involveret i et sammenstød, da hun svingede ud på Algade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Redningsmand kom til hjælp i klipklapper og fik bøvl for det: Nu er han vandværkets nye driftschef

Ringkøbing-Skjern

I næste uge får tusindvis af kommunens borgere nyt internet og tv-signal: Sådan skal du forholde dig

Annonce