Annonce
Tarm

18-årig på vej mod millionerne: Jonas Colkær er kommet endnu længere i Fortnite-VM

Kvalificeringen til Word Cup i Fortnite duo-kvalifikationen blev streamet over hele verden. Det er Jonas Colkær til højre. Privatfoto
Gamer fra Tarm er nu med i to kategorier til verdensmesterskaberne i det e-spil, som lige for tiden er det største i verden.

Tarm: Der blev jublet, hoppet og råbt rigtig højt i familien Colkærs stuer i Tarm, da 18-årige Jonas sent fredag aften kom endnu et stort spring længere mod toppen af verdenspoppen i e-spillet Fortnite.

I maj kvalificerede Jonas Colkær sig til World Cup i Fortnite Solo, hvor man spiller alene. Fredag aften kvalificerede han sig så også - som den eneste dansker - i duo, hvor man spiller to og to sammen.

Med denne kvalifikation har den unge tarmbo allerede nu sikret sig 550.000 danske kroner - men de kan blive til meget mere, hvis han gør det godt i New York, hvor verdensmesterskaberne finder sted fra den 26. til den 28. juli.

Præmiepuljen ved turneringen er på 30 millioner dollars - svarende til lige knap 200 millioner kroner. Ender Jonas som vinder - og dermed som den bedste solo-spiller i Fortnite - kan han tage tre millioner dollars - svarende til cirka 20 millioner kroner - med sig hjem.

- Epic Games betaler alle omkostninger for ham på hele turen. Fly, hotel - alt er booket. Nu skal han bare træne hårdt og målrettet hver dag indtil de to dage i New York, siger en jublende glad storesøster Pernille Colkær til Dagbladet fredag aften.

Som indehaver af Pure Performance Fitness i Tarm ved hun selv en hel del om det at træne hårdt og målrettet - og hun har selvfølgelig selv bestilt tur til New York til den store begivenhed, så hun kan heppe på og støtte sin bror.

Annonce
Det kan man da kalde en glad storesøster-opdatering. Facebook-klip
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Annonce